nlc.hu
Sztárok
Romantikus fotóval köszöntötte 18 évvel fiatalabb szerelme Nacsa Olivért

Romantikus fotóval köszöntötte 18 évvel fiatalabb felesége Nacsa Olivért

Csak úgy izzik Tripolszky Anna legújabb bejegyzésében a levegő közte és humorista férje, Nacsa Olivér között! Úgy tűnik a kor tényleg csak egy szám!

A 44 éves humorista tavaly nyáron, egy olaszországi nyaraláson kérte meg a nála 18 évvel fiatalabb műsorvezető kezét, az esküvőre pedig idén tavasszal került sor a Várban. Az információk szerint a szerelmesek mintegy 100 fős vendégsereg előtt mondták ki a boldogító igent a budavári Mátyás-templomban, majd a Gundel étterembe vonultak át ünnepelni. Világraszóló lakodalmukat, úgy ahogy kell, egy mesés nászút is követte varázslatos desztinációval. Úgy tudni, a pár Nyugat-Európa felé vette az irányt egy kis romantikázásra.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Még mindig hisz a boldog házasságban

Nacsa Olivérnek nem ez lesz az első házassága, elsőként 2011-ben kötötte össze az életét civil kedvesével, Zsuzsával, akivel családalapítást terveztek, ám a kapcsolatuk két évvel később zátonyra futott. 10 hónappal a válása után újra rátalált a szerelem, majd egy évre rá már Pataki Szilviával volt együtt, akivel szintén esküvőt és gyereket tervezett, ám három és fél évvel később, 2017-ben váratlanul az a kapcsolat is véget ért. 

Ám itt még nincs vége: Nacsa a 13 évvel fiatalabb Somossy Barbarával is összekötötte életét, házasságuk azonban csupán másfél évig tartott, amelynek a felbontását egy közösen kiadott közleményben tudatták a nyilvánossággal 2019-ben.

„A sport miatt a csalódásokat, a bukásokat is könnyebben veszem: felállok, és megyek tovább, előre. Úgy, hogy közben magammal viszem mindazt, amit megtapasztaltam. Nehézségek mindig lesznek, de ha észrevesszük a jó dolgokat, amiből épülhetünk, akkor máris rengeteg újat tanulunk” – fogalmazta meg a műsorvezető korábban.

Úgy tűnik azonban, hogy az örökké tartó boldogság most végre tényleg rátalált a humoristára, akinek boldogságát az egész világ láthatja. 

Romantikus köszöntés

A humorista felesége, Tripolszky Anna számos alkalommal közzétett már szívmelengető tartalmakat az Instagram-oldalán kapcsolatukról. Volt már bejegyzése a nászútjukról, az esküvőjükről, illetve nyaralásaikról és randevúikról is. Most azonban egy kivételes nap kapcsán posztolt egy romantikus fotót, méghozzá szerelme születésnapja alkalmából. A fotón Anna egy testre simuló gyönyörű rózsaszín ruhában tündököl, miközben Olivér szerelmesen átöleli őt. A fotót ide kattintva lehet megtekinteni és 24 órán keresztül lesz elérhető a nagyközönség számára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top