nlc.hu
Sztárok
Kis híján csődbe ment Deutsch Anita és Kinizsi Ottó

Kis híján csődbe ment Deutsch Anita és Kinizsi Ottó

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó is svájcifrank-hitelesek voltak, devizahitelük miatt pedig majdnem csődbe is mentek - emlékeztek vissza a történtekre.

A sztárpárnak meg kellett válnia szeretett otthonuktól is, hogy rendezni tudják a hitelüket. Deutsch Anita és Kinizsi Ottó ugyanis annak idején majdnem csődbe mentek a devizahitelük miatt. 

Kinizsi Ottó 1999-ben, Deutsch Anita 2001-ben csatlakozott a Barátok közt csapatához, ott ismerkedtek meg egymással, idén pedig már a 20. házassági évfordulójukat ünneplik. Kinizsi Ottó 8 évvel fiatalabb a feleségénél, ami miatt korábban megszólták a párt, ám ők sosem foglalkoztak a negatív hangokkal. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

„Amikor elkezdtük tervezni, hogy összeházasodunk és gyermekünk lesz, családi házba akartunk költözni. Az akkori anyagi helyzetünk azt engedte meg, hogy egy lepukkant házat vegyünk meg, és felújítsuk. Bőven kivettük a részünket a munkálatokból: Ottó apukámmal csinálta a küszöböt, vakoltunk, festettünk. Volt, hogy külön laktunk, mert elköltöztem a gyerekekkel a szülőkhöz, Ottó pedig vigyázott a még nem kész házra.”

– kezdett bele történetükbe a színésznő a hot! magazinnak.

Bár »sorozatsztárok« voltunk, ez nem jelentette azt, hogy elöntött bennünket a pénz. Mi is olyan svájcifrank-hitelesek voltunk, akik már visszafizették a hitelüket, és még akkor is annyival tartoztak, mint amennyit eredetileg felvettek. Csak úgy tudtuk megoldani, hogy eladtuk azt a házat, amit kínkeservesen, hosszú évek alatt a saját kezünkkel újítottunk fel. Majdnem csődbe mentünk, és elvesztettük a házunkat. Eladtuk, és vettünk egy kisebbet, így tudtuk visszafizetni a kölcsön fennmaradó részét.

– tette hozzá Ottó. 

„Egy ideig albérletben laktunk, és azt hittük, hogy borzasztó lesz. Egy pici, ötven négyzetméteres lakótelepi lakásban éltünk négyen, egy szobában aludtunk, a gyerekeknek mégis a mai napig onnan vannak a legszebb emlékeik.” – mondta el Deutsch Anita, aki nemrégiben hosszú házasságuk titkát is elárulta férjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top