nlc.hu
Sztárok
ifjabb Schobert Norbert tartalékosként lépett be a Magyar Honvédségbe

Ifjabb Schobert Norbert tartalékosként lépett be a Magyar Honvédségbe

Közösségi oldalán jelentette be követőinek Schobert Norbi és Rubint Réka fia, hogy tartalékosként lép be a seregbe, méghozzá egy fontos gondolatra alapozva.

Nagyon megérintette ifjabb Schobert Norbit a Honvédség mottója, aki szerda este jelentette be Instagram-oldalán, hogy tartalékosként csatlakozik a sereghez. A 19 éves fiatal egy Magyar Honvédség által készített toborzóvideóval adta mindenki tudatára a hírt, hogy katona lesz belőle. 

Fotó: Schobert Norbi Instagram-oldala

Fotó: Schobert Norbi Instagram-oldala

„A világ sajnos nem lelhet békére a környező konfliktusok miatt, miközben rengeteg család veszíti el otthonát és szeretteit. Én úgy gondolom, hogy az első és legfontosabb dolog megvédeni az országot, ahová születtünk és ahova annyi emlék köt bennünket. Ez egy ember gondolatából sajnos nem tud megvalósulni. Összefogásra van szükség. Pont ezért csatlakozom a Magyar Honvédség tartalékos katonái közé. Nagyon megérintett a Magyar Honvédség mottója: »Szeretem, Megvédem!«. Én is így gondolom.” – magyarázta döntését az Instagram-bejegyzésében.

Schobert Norbikát – akinek énekhangja sem utolsó – édesapja is támogatja döntésében, aki korábban így nyilatkozott májusban a Honvédelmi napon:

„Minden tiszteletem a honvédségé és a katonáké! Ma fellépésre vittem Rékát. Jó volt újra egyenruhások között lenni. Én még voltam egy évet sorkatona. Rendőr őrmesterként kezdtem a pályafutásom. 8 év után századosként kértem a szolgálati viszonyom megszüntetését, mert minden időmet az aerobiknak szántam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top