nlc.hu
Sztárok
Krausz Gábor hihetetlenül dögös fotóval köszöntötte Mikes Annát

Krausz Gábor hihetetlenül dögös fotóval köszöntötte Mikes Annát

A táncosnő a mai nap ünnepli a születésnapját, így sztárséf párja egy brutáldögös fotóval köszöntötte őt a nagy nap alkalmából!

Egy ország drukkolt a Dancing With The Stars műsora közben annak, hogy a Mikes Anna és Krausz Gábor között izzó levegő ne csak képzelődés maradjon, hanem valósággá váljon: kiderüljön, hogy valóban egymásba szerettek a közös verseny alatt. Azóta kiderült, nem csak egy pár alkotnak, hanem igazi szövetség alakult ki közöttük, hamarosan azt is láthatjuk majd, hogyan erősítette meg kapcsolatukat az újabb forgatás, az Ázsia Expressz epizódjainak felvétele.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Ez egy teljesen más helyzet volt, mint amikor együtt táncoltunk, hiszen abban nekem már volt tapasztalatom, hazai terep volt. Ide mindketten zöldfülűként mentünk, és nem tudtuk, mi vár ránk. Viszont itt is, mint a mindennapokban, szépen kiegészítettük egymást, nagyon jó volt együtt lenni. Ez bizonyította, mennyire erős a kapcsolatunk. Nem a kalandokkal kerültünk közelebb egymáshoz, hanem a szoros kötelék miatt tudtunk jól együttműködni.” – nyilatkozta korábban a táncosnő a megmérettetésről.

Tökéletes párt alkotnak

A sztárséf és táncosnő kedvese elképesztő párost alkotnak tehát, életük bizonyos részleteit pedig meg is mutatják néha közösségi oldalaikon a rajongók legnagyobb örömére. Láthattuk már őket romantikus nyaraláson, sportolás közben, szerelmesen sétálgatva vagy éppen főzöcskézve. Most azonban egy egészen különleges alkalom apropójából töltött fel Krausz Gábor egy fotót, ugyanis kedvese a mai napon ünnepli a születésnapját. A kiposztolt tartalmon a szerelmesek olyanok, mintha most léptek volna ki a Mr. és Mrs. Smith forgatásáról, elképesztően dögösen mutatnak egymás mellett elegáns öltözékükben! 

Nagyon Boldog Születésnapot Annácskám

– írta posztjához a Séfek Séfe sztárja, akinek posztja alá számos komment is érkezett a rajongóktól, mind boldog születésnapot kívánva a táncosnőnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top