nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor reagált az álhírekre

Krausz Gábor reagált: „Nincs mit féltenünk a kapcsolatunkon, hiszen eleve viharban született”

A séf szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba.

A minap hullt le a lepel arról, kik azok, akik szerepelni fognak az Ázsia Expressz 5. évadában. Talán a legtöbbeket a friss szerelmesek, Krausz Gábor és Mikes Anna részvétele lepte meg a legjobban. 

Mikes Anna és Krausz Gábor

Fotó: Trenka Attila

Amiért elvállaltuk, hogy picikét kiszabaduljunk a mókuskerékből. Amióta a Dancingnek vége lett, és igazából előtte is végignyomtuk nyár óta munkával ezt az időszakot. Mi ezt nyaralásnak fogjuk fel: együtt vagyunk, jobban megismerjük egymást. Veszekedni eddig se veszekedtünk, miért pont ott? Ez egy jó kaland lesz, ezért vállaltuk el” – nyilatkozta a séf megindokolva döntésüket. A hírre azonban máris jöttek az állítólagos jó barátok, akik aggodalmukat fejezték ki, miszerint ez a kaland akár a kapcsolatuk végét is jelentheti. 

Természetesen Krausz nem hagyta annyiban, és máris reagált a kedves ismerős negatív megnyilvánulására. „Kezdeném mindjárt azzal, hogy a „baráti körünkhöz tartozó, név nélküli informátor” biztosan nem a barátunk. Sőt, a gyanúnk szerint még csak nem is ismer minket, hiszen ha olyasvalaki nyilatkozott volna rólunk, aki valóban közel áll hozzánk, tudná, hogy éppen az ellenkezője igaz annak, ami végül ma reggel megjelent rólunk” – fogalmazott a Borsnak a séf, aki bár úgy érzi, senkinek nem tartozik magyarázattal, azért mélyebbre is leásott a történetben. 

Nincs egyetlen családtag, barát, haver, vagy akár ismerős sem a környezetünkben, aki akár csak egy félmondattal is utalt volna arra, hogy nem tartja jó ötletnek az Ázsia Expresszben való részvételünket. Mi pedig, bárki is kérdezte tőlünk eddig, elmondtuk, hogy hatalmas várakozással és nulla félelemmel vágunk neki az utazásnak. Nincs mit féltenünk a kapcsolatunkon, hiszen eleve viharban született.

Láttam az Ázsia Expressz korábbi évadait és azért arányait tekintve sem nevezném egy kapcsolat- vagy barátságtemető produkciónak. Ráadásul Anna és én egy hasonlóan kemény próbatétel közben csiszolódtunk össze és szerettünk egymásba, így tulajdonképpen van már rutinunk a kemény és embert próbáló szituációkban. A döntésünk mellett szól továbbá az is, hogy mindketten kalandvágyó lelkek vagyunk. Bőven lehettek volna parázs vitáink a Dancing with the Stars alatt is, de egyetlen hangos szó nem esett köztünk. Most annyi történik, hogy a próbatermet lecseréljük Ázsiára, illetve itt majd picit több kell a nézők szereteténél, hiszen Ázsiában mi alakítjuk majd a sorsunkat és nem a szavazatok” – zárta rövidre a témát Krausz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top