nlc.hu
Sztárok
Bárdosi Sándor így értékeli a sydney-i olimpiáját: „Ordas nagy csalás volt”

Bárdosi Sándor így értékeli a sydney-i olimpiáját: „Ordas nagy csalás volt”

Bárdosi Sándor a mai napig sajnálja, hogy nem kapott Sydney-ben aranyat: pedig utólag a bíró is elismerte, hogy hibázott.

A párizsi olimpia kapcsán felszakadtak az emlékek Bárdosi Sándorból, akiben nincs semmilyen harag a Sydney-ben őt pontozó bíróval szemben, annak ellenére, hogy mindketten tudják: részrehajlóan hozták meg a döntést.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Pontozással is nyertem volna, de elvették tőlem azt az egy pontot és nem nekem jött a döntés. Ordas nagy csalás volt, de ez benne van, ha pontozásos a sportág és emberek döntenek. Persze ma már van videóbíró, egy csomó dolog, ami által könnyebb egy ilyen helyzet, de csak akkor lehet végigvinni egy ilyet, ha van annyi erő a nemzet sportágában, hogy gyere, üljünk le és nézzük vissza mi történt

– tette hozzá a Sláger FM-en Bárdosi Sándor, aki elfogadta a döntést, abban reménykedve, hogy a következő olimpián ismét bizonyíthat.

„Elfogadtam ezt a döntést, mert úgy voltam vele, hogy a következő olimpián még fényesebbre csiszolom majd azt az érmet, de sajnos nem így lett” – árulta el az egykori élsportoló, aki később pontozóbírójával is tisztázta a helyzetet.

Találkoztam vele és meghívtam egy italra. Kérte, hogy ne haragudjak, pontosan tudta, hogy nem volt igazságos. Azt mondta, már máshogy látja a történteket

– mondta Bárdosi Sándor, aki igyekszik nem bánkódni az eredményen.

Egyetlen dolgot azonban kifejezetten sajnál.

„Nem lehettem tagja az Olimpiai Bajnokok Klubjának. Ezt a lehetőséget elvették tőlem a második hellyel, amit nehéz volt elfogadni, de nem tudok mit tenni. Bár így alakult, megkaptam ugyanazt a szeretetet és elismerést, ami egy olimpiai bajnoknak jár, így nincs hiányérzetem” – árulta el Pordán Petrának Bárdosi Sándor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top