nlc.hu
Sztárok

Bárdosi Sándor akkor és most

Alig lehet felismerni 19 évvel ezelőtti fotóján Bárdosi Sanyit

A birkózó, kétszeres apukát most egészen új szerepben láthatjuk.

Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó, többszörös magyar bajnok; szumó világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok; birkózóedző. A 45 éves sportoló a Bárdosi Sándor Küzdősport Akadémia elnöke.

Bárdosi Sándor akkor és most

Bárdosi Sándor 2003-ban (Fotó: Fábián Olga/solwee)

A TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol című táncos műsora 2020-ban és 2021-ben is nagy népszerűségnek örvendett, így idén ősszel már a harmadik évaddal szórakoztatják a nézőket. A műsorban Bárdosi Sanyi is táncolni fog Szőke Zsuzsi táncművésszel, így egészen új oldaláról mutatkozik be a sportoló.

Bárdosi Sándor akkor és most

Bárdosi Sándor és táncpartnere (Fotó: Trenka Attila/solwee)

13 éve boldog kapcsolatban él

Bárdosi Sanyi és felesége, Ildi 10 éve házasok és 13 éve vannak együtt. Elmondásuk szerint nagyon fontos a kettesben töltött idő, mert főleg akkor voltak mosolyszünetek a kapcsolatukban, amikor erre nem tudtak időt szakítani.

„Aki azt mondja, hogy nincsenek hullámvölgyek egy házasságban, az hazudik. (…) Háromszor-négyszer-ötször biztos, hogy világgá szaladtam volna, de cuccolás nem volt. (…) Mi még úgy ismerkedtünk meg, hogy nem volt okostelefonunk. (…) Mi még nagyon sokat sms-eztünk, telefonáltunk. A most ismerkedő párok, fiatalok körében, amiket hallok, sokkoló, hogy mi történik” – vallotta be Bárdosi Ildi. 

Bárdosi Sándor akkor és most

A Mr és Mrs 2013 – A Sztárpár-show-ban Bárdosi Sanyi és felesége (Fotó: Sajtószoba)

A közös időtöltésről, romantikázásról a következőket mondták el: „Nagyon sokáig nagy nehéz volt a gyerekek nélkül egy lépést is tenni. Most már, hogy Maja 5 éves, Sankó 7 és fél, könnyebben ki tudunk szabadulni, hogy ha van segítség. (…) Igazából a hasznosan töltött, közös idő az, ami szerintem fontos” – mesélte a sportoló felesége.

Feszegeti a határokat

Bárdosi Sanyi egy ideje már kacérkodott a gondolattal, hogy edzőtermébe egy különleges állatot, méghozzá egy skorpiót szerezzen be, amit meg is tett. Természetesen felesége, Ildikó ennek kevésbé örült.

„Szerintem nincs ebben semmi rendkívüli, ráadásul alapos felkészítést kaptunk arról, hogy hogyan is kell tartani egy ilyen állatot. Ez már egy kifejlett egyed, az etetését még gyakorolnunk kell, de szerintem nem lesz vele gond. Szerintem jól megleszünk” – mondta az Üdv a Családban! című műsorban Bárdosi Sándor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top