nlc.hu
Sztárok
Pataky Attila a reinkarnációról

Pataky Attila állítja: 63 ezer évvel ezelőtt született, és már több ezerszer élt

A földönkívüliekkel való találkozásiról is mesélt a rockzenész.

Pataky Attilát – elmondása szerint – 12 éves kora óta hoznak-visznek a földönkívüliek. Minden nulladik típusú találkozásra pontosan emlékszik és arra is, hogy már többször is élt. Például járt már a saját sírjánál Horvátországban és Erdélyben is. Állítja, 63 ezer évvel ezelőtt született, több ezerszer élt már és fog is élni.

“A reinkarnáció egy valóságos dolog. (…) Jövünk-megyünk. Életkapu-halálkapu”magyarázta a Tények Pluszban a 73 éves énekes. Arra a kérdésre, hogyan tud erről mindent, azt mondta, hogy a szellemvilágon keresztül, de részleteket nem árult el.

Azt pedig tényként kezeli, hogy nem vagyunk egyedül a világon. “Az univerzum nyüzsög az élettől. (…) A Man in Black film csak a jéghegy csúcsa. Az nem kitalált bolondozás. Az maga a valóság. (…) Attól, hogy mi az 5 érzékszervünkkel mennyit tudunk felfogni ebből, és mennyit hagynak felfogni nekünk ebből… Az élet végtelen. A létezés végtelen” – bizonygatta az EDDA frontembere, akit, amikor az UFÓ-k először elvittek, még csak tini volt. “Százakat, ezreket vittek el, visznek el, meg hoznak” – hangsúlyozta Pataky, aki szerint az nagy gőgre vall, ha azt gondoljuk, egyedül vagyunk az univerzumban.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top