nlc.hu
Sztárok
Valóra vált Gönczi Gábor gyerekkori álma

Valóra vált Gönczi Gábor gyerekkori álma

Rengeteget dolgozott rajta a tévés.

Valóra vált Gönczi Gábor gyerekkori álma: 5 év után végre elkészült a balatoni nyaralójuk, ahol a család heteket tölt a nyáron.

Valóban nagy dolog, mert már ez egy gyerekkori álmom volt, és ennek a megvalósulása ez. Mindig irigyeltem azokat az embereket, akik csak döntenek és lemennek a Balatonra. Mi, amikor lemegyünk a Balatonra, az egy hosszú szervezés. Meg kell szervezni, hogy legyen szállás. Ha nincs, akkor ne oda menjünk. Ez hosszú évek kínlódása volt mindig, és mindig irigykedtem azokra, akiknek van egy ott egy kis projektjük, és akkor mehetnek, amikor akarnak. Öt-hat évvel ezelőtt beleszerettünk egy földkupacba egy üres telken, és mondták, hogy itt majd egyszer felépül egy társasház, és abban kinézhetünk magunknak egy lakást. Akkor arra ráböktünk. Többször volt, hogy megállt az építkezés, és úgy tűnt, hogy ebből nem lesz semmi. Néztük, hogyan nő ki ez a földkupac, és akkor a végén elkészült, és az idei nyár az első, amikor már le tudunk menni a családdal. Ez egy kis lakás terasszal. (…) A család már hetek óta lent van, én ingázom Budapest és Balaton között. Nagymamák, nagypapák, unokatesók jönnek-mennek, tehát váltják egymást a családtagok. Ez borzasztó jó! Olyan, mint amilyennek elképzeltem”áradozott a Mokkában a Tények műsorvezetője.

Arra a kérdésre, hogyan bírta az idegrendszere az építkezéssel járó hányattatásokat, a következőket válaszolta Gönczi: „A tavalyi évemet és az azelőttit azért az M7-esen töltöttem. Volt egy csapat, amelynek az volt a dolga, hogy szépre megcsinálja, de természetesen semmi nem úgy alakult, ahogy mi szerettük volna, és rájöttünk: ha nem mi csináljuk, akkor nem is lesz olyan. (…) Utólag az ember tényleg sokkal büszkébb rá, hogy azt te csináltad. Volt konkrétan olyan padlólap, amit én raktam le”.

Elárulta, nem fognak leköltözni Balatonra. „Itt járunk iskolába, óvodába. Azt nem tudjuk megoldani, hogy lent lakjunk” – tette hozzá.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Mokka – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top