nlc.hu
Sztárok
Hujber Feri az ország legjobb színészének tartja magát

Hujber Feri az ország legjobb színészének tartja magát

Meg is indokolta, hogy miért.

Nem rejtette véka alá a gondolatait Hujber Feri azzal kapcsolatban, miért tartja magát az ország legjobb színészének. Mint mondja, bármikor tud sírni, nevetni, a kisujjában van a vígjáték és a dráma is, emellett elképesztően tapasztalt. A 49 éves színész minderről Hevesi Tamással podcastműsorában vallott, amit a Blikk szemlézett.

A beszélgetés során szó esett az életútjáról is, amellyel kapcsolatban elmondta, milyen színésznek tartja magát. “Hogy miért tartom magam az ország legjobb vagy az egyik legjobb színészének? Én a a lúzer szereptől a főszerepig bármire képes vagyok. Tudok vígjátékot és drámát játszani, elképesztő a ritmusérzékem, hihetetlenül jó az adottságom hozzá” – magyarázta a Nyerő Párosban hamarosan bizonyító Hujber, aki sértőnek találja, ha valaki azt mondja neki, hogy Nagy Ervin jobb színész nála.

“Életem legnagyobb sértése akkor ért, mikor azt mondták nekem, ‘figyelj, ha ezt a szerepet elvállalod, olyan lehetsz, mint a Nagy Ervin’. (…) Én jobb színésznek tartom magam az Ervinnél. (…) Én már akkor ismert ember voltam, amikor ő még sehol” – jelentette ki.

Kiemelt fotó forrása: Különleges különc – Hujber Ferenc / Hevesi Tamás Podcast

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top