nlc.hu
Sztárok
Marsi Anikó belebegtette a fia lehetséges Nobel-díját

Marsi Anikó fiáról azt mondta a tanárnője, hogy egyszer Nobel-díjat fog kapni

A Tények műsorvezetője a Mokkában vendégeskedve áradozott a fiáról, Vilmosról, aki elméleti fizikusnak készül.

Palik Vilmos Írországba készül egyetemre menni, hogy a világ egyik legjobb elméleti fizika tanszakára járjon. A ponthatárok augusztus végén derülnek ki, de nagyon bizakodik a család. Érthető módon az édesanyja, Marsi Anikó emiatt rendkívül büszke rá, és ezzel kapcsolatban egy szép történetet is megosztott:

Úgy engedték el őt a középiskolából, hogy kapott egy oklevelet, és a tanárnője azt mondta, hogy egy olyan fiatalember következik, aki nagy valószínűséggel fel fog találni valami olyasmit, ami az emberiség hasznára lesz, és ezért Nobel-díjjal fogják őt jutalmazni. Gondoljátok el, amikor ott van az egész iskola, minden ballagó diáknak az összes szülője meg nagymamája…

idézte a 24.

Marsi Anikó

Marsi Anikó a kutyájával (részlet a Story címlapfotózós videójából)

Marsi Anikó elmondta, hogy annyira büszke a fiára, hogy nem tud szerénytelenül beszélni róla, hiszen nem csak okos, hanem „nagyon szépen ki van dolgozva az izomzata, mert hogy mindennap elmegy gyúrni. Hófehér fogsor, mosolygós, illemtudó, nagyon helyes fiatalember”.

Palik László és Marsi Anikó házasságából két fiúgyerek született, Vilmos mellett még Vincére is nagyon büszke az édesanyjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top