nlc.hu
Sztárok
Színpadon találta el a tűzijáték a világhírű énekesnőt

Videó: Sikítva menekült a színpadról a világhírű énekesnő, miután eltalálta a tűzijáték

Sabrina Carpenter énekesnő egy San Francisco-i fesztiválon lépett fel, és megtapasztalta, hogy milyen, amikor túl közel áll a tűzijátékhoz.

Szombat este Sabrina Carpenter volt a San Francisco-i Outside Lands fesztivál sztárvendége, és a fellépéshez jókora mennyiségű pirotechnikát is bevetettek. Csakhogy ezek túl közel robbantak az énekesnőhöz, akit ugyan csak kis szikrák értek el, mégis azonnal sikítva rohant le a színpadról – írja a Daily Mail.

Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter az Outside Lands színpadán (fotó: Profimédia)

Az esetről napvilágot látott felvételeken látszik, hogy Carpenter kisebb sokkot kapott, és a háttértáncosaihoz menekült az eset után, de előtte még egy „Óh, Istenem!” is elhagyta a száját. Utána láthatóan igyekezett a lehető leggyorsabban elbúcsúzni a közönségtől és távozni a színpadról.

@dailymailshowbiz Sabrina Carpenter ran off stage in fear after being hit by fireworks during her performance in San Francisco. The singer - who is okay following the ordeal - was performing at Outside Lands music festival when she started screaming after being hit by the sparks. 🎥 Amazon Music #sabrinacarpenter #espresso #outsidelands #festival #music #musicfestival #sanfrancisco ♬ original sound - Daily Mail Celeb

A show ezt a kis malőrt leszámítva a jelenlévők szerint csodálatos volt. A 25 éves énekesnő jelenleg az Espresso és a Please Please Please című slágerei miatt számít hatalmas kedvencnek. Az előbbit már több mint egymilliárdszor hallgatták meg a Spotify-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top