nlc.hu
Sztárok
Teljesen új oldalát ismerte meg egymásnak Krausz Gábor és Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna egymás új oldalát is felfedezték Ázsiában

Bár sokan féltették őket a kihívástól, a sztárpár kapcsolata csak erősödött az Ázsia Expressz versenyében. Ráadásul egy teljesen új oldalát is felfedezték a másiknak!

Szeptember 1-én indul TV2 csatornáján az Ázsia Expressz ötödik évada, ahol az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő sztárpáros nem más, mint Krausz Gábor és Mikes Anna. Bár sokan óvva intették a párt a műsorban való szerepléstől, mondván, hogy tönkre teheti a bimbózó párkapcsolatukat, úgy tűnik a sztárséf és táncos kedvese rácáfoltak minden aggodalomra és kapcsolatuk a közös ázsiai kaland után erősebb, mint valaha!

A TV2 bemutatta az Ázsia Expressz 5. legújabb évadának szereplőit. Fotó: Trenka Attila/Fotocentral

A TV2 bemutatta az Ázsia Expressz 5. legújabb évadának szereplőit. Fotó: Trenka Attila/Fotocentral

Egy ország drukkolt a Dancing With The Stars műsora közben annak, hogy a Mikes Anna és Krausz Gábor között izzó levegő ne csak képzelődés maradjon, hanem valósággá váljon: azaz kiderüljön, hogy valóban egymásba szerettek a közös verseny alatt. Azóta már nem titok, hogy nem csak egy párt alkotnak, hanem igazi szövetség alakult ki közöttük, hamarosan pedig azt is láthatjuk majd, hogyan szilárdította meg kapcsolatukat az újabb forgatás.

Megismerték egymás új oldalát

Lapunk a TV2 sajtóeseményén kapta el a szerelmeseket, akik boldogan, végig egymást ölelve, hatalmas mosollyal az arcukon jelentek meg az eseményen. Az nlc-nek pedig azt is elárulták, hogy milyen új oldalát ismerték meg a másiknak a nagy kaland során.

A Dancing with the Stars-ban Anna egy másik oldalát ismertem meg, ami egy komolyabb, inkább profiljába vágó oldala volt, hiszen ő volt a tanárnő, aki próbálta kihozni belőlem a maximumot és fegyelmezett. Itt pedig egy gondoskodóbb, nyugodtabb oldalát ismerhettem meg aki, folyamatosan próbál engem a földön tartani, hogy ne szálljak el, hogy ne adjam fel. Az biztos, hogy teljesen máshogy alakult volna a versenyünk, ha Anna nem ennyire megfontolt és nyugodt.

– árulta el lapunknak a Séfek Séfe sztárja, szavait pedig szerelme is csak megerősíteni tudta:

Én azt hittem, hogy Gábor lesz a nyugodtabb ebben a versenyben és igazából végül ez fordítva alakult, mivel én lettem a higgadtabb, a megfontoltabb és az átgondoltabb a verseny során.

Csak erősödött a kapcsolatuk

Úgy tűnik, hogy hiába féltették őket sokan, a sztárpár kapcsolatának csak a javára vált csak az Ázsia Expressz. Anna pedig ki is fejtette, hogy el sem vállalták volna a műsort, ha nem érezték volna elég erősnek hozzá a kapcsolatukat. Természetesen számítottak arra, hogy lesznek köztük apró viták, de tudták, hogy túl tudnak majd lendülni rajtuk, hiszen volt már köztük súrlódás a Dancing with the Stars alatt is és egytől-egyig megbeszélték azokat és mentek tovább – ahogy azt kell egy kapcsolatban.

Most mi történhetett volna? Összeveszünk? A Dancing alatt is voltak nézeteltéréseink. De az a kapcsolat már alapból halott, amelyik egy apró vita miatt széthullik. A súrlódásoktól tehát egyáltalán nem féltünk.

– szögezte le Krausz Gábor, majd hozzátette:

„Nyilván tökjó élményeket szereztünk, egy kapcsolatban pedig nagyon fontos szerintem, hogy történjenek dolgok. Ez pedig egy tömény fél év volt nekünk a Dancing-től az Ázsia végéig. Fantasztikus pillanatokat éltünk meg együtt, amelyekről a mai napig jó beszélgetni. Véleményen szerint ez a sok közös kaland nagyon jól tudta építeni a mi kapcsolatunkat.”

A kapcsolatuk csak erősödött a kaland során (Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

A kapcsolatuk csak erősödött a kaland során (Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

Egyéb nehézségeik voltak

Aki követte az Ázsia Expressz korábbi évadait, az tudhatja, hogy rengeteg nehézség, feladat és kaland vár a versenyzőkre a messzi Távol-Keleten. Anna és Gábor lapunkkal azt is megosztotta, hogy számukra mely pillanatok voltak a legnehezebbek.

„Számomra a szálláskeresés volt a legnehezebb. Megalázónak éreztem. Egyébként tudom, hogy nem az, csak én fogtam fel annak. Ilyenkor az ember koldusnak érzi magát vagy hajléktalannak. Bármi olyan helyzet volt, mikor kéregetni kellett sajnos máshogy éltem meg, mint kellett volna, ez pedig megnehezítette a játékunkat. De egyébként akkor akadtam ki a legtöbbször, amikor sokat kellett sétálni egy-egy szállásért.” – vallotta be Gábor.

„Nekem a legnehezebb a higiénia hiánya volt. Még a legjobb családoknak is teljesen más fogalma van a higiéniáról, mint nekünk. Az illemhelyiségek is tragikusak. Sokszor borzasztó körülmények között mosakodtunk, ha egyáltalán mosakodtunk, mert olyanra is volt példa, hogy nem volt lehetőségünk. Így egy nagyon húzós nap után koszosan feküdtünk le aludni, majd folytattuk a másnapot.” – tette hozzá Anna, aki szerint fejben kellett végig nagyon erősnek lenniük, de nem csak egy-egy napra, hanem úgy összességében egész végig a verseny folyamán.

Óriási tanulság volt számukra

Gábor és Anna rengeteget tanultak is ebből a kalandos utazásból. Mint mondták nagyon megdöbbentette őket az a szegénység, amit Ázsiában láttak, viszont megerősítette őket abban, hogy nem az anyagi javak a fontosak az életben.

Az a fajta mélyszegénység, ami ott van, az fejbe kólintja az embert. Ráeszméltet arra, hogy az, ami nekünk sokszor probléma, például, hogy mekkora a tévénk vagy milyen az autónk vagy milyen márkájú a ruhánk az mit sem számít. Itt ugyanis azért küzdenek nap mint nap az emberek, hogy tudjanak enni valamit. Ez velünk marad szerintem sokáig.

  – árulta el Gábor, akit szavait Anna is csak megerősíteni tudta.

„Teljesen más az értékrendjük az ott élőknek. Nem a tárgyak a lényegek, hanem a szeretet vezérli őket. Bár nincs sok mindenük, de mégis ott próbálnak segíteni egymásnak és segítettek nekünk is, ahol csak tudtak. És bár mi is így próbálunk itthon élni, ezek a tapasztalások csak megerősítettek minket abban, hogy ez a helyes út mindenki számára.” – fejtette ki a táncosnő, gondolataira pedig Gábor is rácsatlakozott, akit nagyon mélyen érintett az, amikor egy mélyszegénységben élő lakos a fél almáját is megosztotta vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top