nlc.hu
Sztárok
Szarvas Andi a vőlegényéről

Szarvas Andit már a harmadik randi után feleségül akarta venni a párja

Vőlegényéről és megismerkedésükről vallott a szépségkirálynő.
Szarvas Andi,

Szarvas Andival nagyot fordult a világ tavaly. Év elején még egy jegyesség felbontása után volt a szépségkirálynő, azonban hamar megtalálta azt férfit, akivel összekötné az életét. Most pedig már el is  jegyezték.

“Májusban ismertük meg egymást, és tavaly nyáron jöttünk össze. Akkor pont egy nehezebb időszakomat éltem, de amikor megismertem Zsoltit, minden más lett”árulta el a Fókuszban.

“Amikor elköltöztem, és vége lett az előző kapcsolatomnak, nem nagyon vettem senkit komolyan, szerettem volna magamra koncentrálni. Nagyon sokat dolgoztam, nagyon sokat mentem. Visszaírtam néha, figyelemelterelés volt, de igazából nem is volt nagyon energiám, viszont annyit beszélgettünk, telefonon is, meg üzenetben is, hogy nagyon megfogott a személyisége. Ő már az elejétől kezdve nagyon komolyan gondolta, én meg egy burkot húztam fel magam köré, és azt mondtam: ismerkedem, de nem tudok semmit ígérni. Nála azonban nagyon hamar ledőlt. Nagyon hamar egymásra találtunk, és nagyon szerencsés vagyok .Zsolti már a harmadik randinál azt mondta, hogy én leszek a felesége. (…) Nagyon hamar éreztük, hogy összetartozunk” – mesélte Szarvas Andi.

Azt is elárulta, hogy jó hatással vannak egymásra, olyan tulajdonságokat is kihoztak egymásból, amit korábban nem gondoltak volna magukról. 

“Azt látom, hogy 4-5 év múlva már gyönyörű szép családunk lesz, és szerintem 2 gyerkőccel. 16 éves korom óta arról álmodozom, hogy egy gyönyörű szép, egészséges családom legyen, és igazából minden adott” – vallotta be Szarvas Andi.

A szerelmesek az esküvővel sem várnak sokáig: jövő nyáron Thaiföldön tartják a nagy napot.

Kiemelt fotó forrása: RTL / Fókusz – videó

Ez is érdekelhet Szarvas Andi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top