nlc.hu
Sztárok
Kiderült, mikor indul a TV2 új reality-je, a Kísértés

Kiderült, mikortól látható a TV2 nagyszabású reality-je, a Kísértés

A csatorna hivatalos bejelentést tett az új párkapcsolati reality műsoráról.
Kísértés,

Tavaly októberben jelentették be, hogy 20 év után a TV2-n tér vissza a korábban az RTL Klubon vetített, a Kísértés című reality. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója áprilisban elárulta, hogy a nagyszabású, párkapcsolati reality-t – amelynek a műsorvezetője a Szerencsekerék házigazdája, Kasza Tibi – januárban leforgatták Thaiföldön, és még idén ősszel látható lesz a csatornán, ám nem heti, hanem napi reality-ként.

Most pedig az is kiderült, hogy az Ázsia Expressz 5. évadával egy napon, szeptember 1-jén (20:15-kor) debütál a TV2-n a Kísértés, a reality további részei pedig hétköznaponként 21:30-kor kerülnek majd képernyőre – írja a SorozatWiki.

A csatorna közzé is tette a reality promóját:

A reality-ben 4 pár teszi próbára a kapcsolatát. A párok tagjait a műsor elején elkülönítik egymástól az egzotikus helyszínen, ahol számos szingli nő és férfi környékezi majd meg őket, hogy elcsábítsák őket. Kérdés, túléli-e mindezt a párok kapcsolata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top