nlc.hu
Sztárok
Lilu kifakadt a gólyatábor óvszertilalmáról: „A fiamnak 10 évesen több esze volt ezeknél”

Lilu kifakadt a gólyatábor óvszertilalmáról: „A fiamnak 10 évesen több esze volt ezeknél”

Korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében fejtette ki Lilu, hogy mit gondol a BME VIK gólyatáborának óvszertilalmáról.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Villamosmérnöki és Informatikai Kara gólyatáborának szervezői megtiltották, hogy a résztvevők óvszert vigyenek be magukkal a rendezvényre – szúrta ki a 444 a BME VIP Gólyatábor Facebook-posztjában. A portál utánajárt, hogy ez tényleg így van, vagy csupán viccről van  szó, hogy az óvszer is tiltólistára került, akárcsak a körömcsipesz.

Fotó: RTL / Sajtóklub

Fotó: RTL / Sajtóklub

Kiderült, az Egyetemi Hallgatói Képviselet tényleg kitiltotta az óvszert a táborból, mivel így akarják megakadályozni a szervezők, hogy szexeljenek a résztvevők. A 444 ugyanis megkereste a szervezőket, akik megerősítették, hogy valóban megtiltják a gumióvszer bevitelét a gólyatáborba.

„Valóban igaz, hogy a gumióvszer »a nem kívánt terhesség és a szexuális úton terjedő betegségek megelőzésében kulcsszerepet játszik«, azonban a mi meglátásunk szerint a szexuális kontaktus elkerülése egy fokkal eredményesebben tölti be ugyanezt a szerepet” – nyilatkozta az Egyetemi Hallgatói Képviselet elnöke, Radácsi Kristóf.

Az, hogy a szextilalom betartását pontosan hogyan ellenőrzik, nem derült ki, de Radácsi hozzátette, hogy „egész nap számon tartják a gólyák közösségi aktivitását a szabályok betartása érdekében, még a szabadidőben is”.

Lilu sem hagyta szó nélkül

A döntésen rengetegen felháborodtak, köztük a nagy népszerűségnek örvendő műsorvzetőnő, Lilu is, aki saját, 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában fejtette ki véleményét a helyzetről. 

A hülyeség vonaton nincs fék. Tudnék röhögni, ezen a megdöbbentő ostobaságon és méteres kreténségen, ha nem lenne egy kamasz fiam, aki ebben az országban nő fel. Szerencsére ezeknél 10 évesen több esze volt.

Via

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top