nlc.hu
Sztárok
Tóth Andi élete legjobb döntésének tartja visszavonulását

Tóth Andi élete legjobb döntésének tartja visszavonulását

Az énekesnő bár a zenéléstől visszavonult, mégsem tűnt el teljes mértékben a nagyközönség elől, ugyanis hamarosan zsűriként láthatjuk majd.

Tóth Andi RTL-hez való igazolása csaknem akkora megdöbbenést okozott a hazai közönség előtt, mint az, amikor bejelentette: abbahagyja a zenélést. Az énekesnő ugyanis 2023. március elején közölte a rajongóival a döbbenetes hírt. Andi döntését azért is hozta meg, mert akkora ellenségtábora lett, hogy az szép lassan felemésztette belülről. Úgy érezte, az emberek már nem azt nézik, hogyan énekel, hanem azt, mit tesz, mit visel, mit mond.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Andi azonban nem tűnt el teljesen a tévénézők elől, a TV2 csatornájától ugyanis visszatért az RTL-hez, ahol az X-Faktor egyik mentora lesz.

„Furcsa volt újra belépni az épületbe, majd meglátni azokat az arcokat, akiket 10 évvel ezelőtt. Egy pillanat alatt feloldódtam, mert baráti közeg fogadott. Eleinte ugyan éreztem a stresszt, de aztán felvettem a ritmust, és tettem a dolgomat. Nekem fontos, hogy a mentortársaim elfogadjanak, szeressenek, tiszteljék a döntéseimet, értékeljék a szakmai tudásomat… Úgy érzem, ez megvalósult” – árulta el a Best-nek.

A visszatérés kapcsán az énekesnő felidézte azokat a pillanatokat is, amikor még ő volt az, aki próbálta meggyőzni tehetségével az országot és a mentorokat. Mint mondta, 2014-ben még egy félénk kislány volt, a visszafogottsága pedig a mai napig megmaradt: egyáltalán nem szeret hangoskodni, valamint a középpontban lenni.

„Én voltam az, aki rockszettben a 40 fokban ült egy bokorban, mint egy remete. Senki nem mert hozzám szólni, mert – valljuk be – ijesztő és magamnak való voltam”

– tette hozzá az X-Faktor új mentora, aki a székházba visszatérve jött rá, hogy mennyire imádott a műsorban lenni. 

Megszólalt visszavonulásáról

Andi azt is elmesélte, hogy úgy érzi, mintha már 40 évet lehúzott volna a szakmában, annyi tapasztalatot sikerült szereznie. Új szerepe kapcsán pedig annyit mondott, hogy a karakterek mellett a jó hangot is keresni fogja. A visszavonulásáról pedig az alábbi gondolatokat fogalmazta meg: 

„Nagy kérdőjel volt ez bennem. Először csak lemondtam mindent, majd vártam öt hónapot teljes csendben, hogy ha azt érzem, nagyon hiányzik a színpad, nagyon mennék, akkor vissza tudjak térni. Nem szóltam senkinek semmit, hogy ha mégis visszatérek, ne tudja meg senki, hogy volt egy ilyen döntés. Aztán öt hónap után éreztem, ez így marad, viszont tartoztam az embereknek annyival, hogy elmondjam: ez az én döntésem, ne keressenek sehol, többé nem lépek fel, viszont jól vagyok.”

Tudtam azt is, hogy ezzel nagy galibát okozok, és mindenki azt találgatja majd, mi lehet emögött. Csak reménykedtem benne, hogy talán leesik az embereknek, a saját kiegyensúlyozottságom érdekében kellett meghoznom ezt a döntést, ami egyébként életem legjobbja volt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top