nlc.hu
Sztárok
Fodor Zsóka 82 évesen is társra vágyik

Fodor Zsóka 82 évesen is társra vágyik

Fodor Zsóka beismerte: vágyik egy társra az életében, de nem egy élettársra, inkább egy barátra gondol, aki megóvná a tévedéseitől.

82 évesen is láthatjuk a színpadon Fodor Zsókát, akinek esze ágában sincs visszavonulni, csupán csak a tempóból vett egy kicsit vissza. Mindezek ellenére beismerte, hogy vágyik egy társra, egy olyan férfira, aki megóvja mindentől, a butaságoktól, ugyanis egyedül sokat hibázik.

Fotó: RTL / Sajtóklub

Fotó: RTL / Sajtóklub

Egyik szemem sír, a másik nevet. Ilyen hosszú szünetem nem volt, amióta elvégeztem a főiskolát. Még a Barátok közt forgatásai alatt is csak egy hónap nyári szünidőm volt. Idén nyáron mindössze néhány előadásom van.

A színésznő, mint elmondta, egyelőre szokja a láblógatós időszakot, ami barátai szerint már nagyon rá is fért.

„Aminek igazán örülnék, az nem a szakmai siker, az szerencsére van. Egy társ hiányzik az életemből, de nem udvarlóra vagy élettársra gondolok, sokkal inkább egy olyan férfi barátra, aki megóvna a tévedéseimtől vagy a butaságaimtól. Ha az ember egyedül él, sok hibát elkövet.” – fogalmazott az ország Magdi anyusa, aki a kutya vacsorájához hasonlította szakmáját.

„Vagy van szerep, vagy nincs. Shakespeare pedig nem erőltette meg magát, hogy nyolcvanon felüliekre is írjon főbb szerepeket.” 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top