nlc.hu
Sztárok
Testre simuló arany ruhában ünnepelte születésnapját Nacsa Olivér 18 évvel fiatalabb felesége

Testre simuló arany ruhában ünnepelte születésnapját Nacsa Olivér 18 évvel fiatalabb felesége

Harmincadik születésnapját ünnepelte Nacsa Olivér felesége, méghozzá nem is akármilyen környezetben! Íme a nagy szülinapozás fotói!

Dögös, testre simuló arany ruhában ünnepelte Olaszországban pihengetve és bulizva harmincadik születésnapját Nacsa Olivér 18 évvel fiatalabb szerelme, Tripolszky Anna. Az M5 riportere közösségi oldalára töltött fel jó pár fotót a nem akármilyen utazásról, ahová a képek tanúsága szerint férje mellett egy nagyobb baráti társaság is elkísérte.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Anna és a humorista elképesztően boldognak tűnnek a feltöltött képeken, ami nem is csoda, hiszen varázslatos évet tudhatnak eddig maguk mögött. Korábban már mi is írtunk róla, hogy a sztárpár idén tavasszal a Budai Várnegyedben, pontosabban a Mátyás templomban kötötte össze az életét, ahonnan a százfős vendégsereg a Gundel Étterembe vonult át ünnepelni. A páros az esemény után rögvest nászútra ment, már Franciaországból posztoltak együtt.

Most pedig úgy tűnik, egy újabb jeles alkalom kapcsán ismét világot látni indultak, választásuk pedig a napsütötte Olaszországra esett. 

„Hirtelen 30 🥳”írta Anna bejegyzéséhez, fotói alá pedig férje is válaszolt, odabiggyesztette ugyanis, hogy: „Mindenem ❤️❤️”

Érdekesség egyébként, hogy a humorista tavaly nyáron, egy olaszországi nyaraláson kérte meg a nála 18 évvel fiatalabb műsorvezető kezét. 

A humoristának nem ez lesz az első házassága, elsőként 2011-ben kötötte össze az életét civil kedvesével, Zsuzsával, akivel családalapítást terveztek, ám a kapcsolatuk két évvel később zátonyra futott. 10 hónappal a válása után újra rátalált a szerelem, majd egy évre rá már Pataki Szilviával volt együtt, akivel szintén esküvőt és gyereket tervezett, ám három és fél évvel később, 2017-ben váratlanul az a kapcsolat is véget ért. 

Ám itt még nincs vége: Nacsa a 13 évvel fiatalabb Somossy Barbarával is összekötötte életét, házasságuk azonban csupán másfél évig tartott, amelynek a felbontását egy közösen kiadott közleményben tudatták a nyilvánossággal 2019-ben.

Úgy tűnik azonban, hogy az örökké tartó boldogság most végre tényleg rátalált a humoristára, aki mindig fülig érő mosollyal látható fiatal kedvese mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top