Fanatikus rajongótól kapott üzenetet Lissák Laura

F. B. | 2024. Augusztus 23.
Egészen megdöbbentő üzenetet kapott rajongójától a TV2 sztárja, aki maga sem hitte el, hogy mi áll az üzenetben!

Az ismertség egyik árnyoldalát Lissák Laura is megtapasztalta, akinek egy elvetemült rajongója döbbenetes üzenetével szembesült. A csinos táncosnő először a TV2 2020-as Dancing with the Stars című műsorában tűnt fel, az első meghökkentő üzenetre pedig nem kellett sokat várnia. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Az egyik rajongója ugyanis eléggé túlzásba vitte a rajongását azzal, hogy az alkarjára tetováltatta az idolja fényképét, ami – érthető okokból –megrémítette Laurát.

Ez még nekem is nagyon meglepő, pláne, mert ez még a legelső Dancing with the Stars-évad után történt. Egy elvetemült rajongó az arcképemet az alkarjára tetováltatta. Telt-múlt az idő, és nyilván ezt a képet megkaptam fotón, majd ezt még tovább fokozta, lett a karján egy táncosalak rólam, egy Á betű, egy csillag, tehát idővel kiteljesedett ez a dolog

– mondta Laura, aki nem tartja magát akkora sztárnak, hogy egy ilyen cselekedet indokolt legyen valakitől. 

„A viccet félretéve, ha Lady Gagát magukra varratják az emberek, arra azt mondom, oké, engem egy év után? Senki azt sem tudta, ki vagyok… Na, mindegy, ő tudta, mert neki az egész alkarja velem van tele” – nevette el magát Lissák Laura.

Via

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version