nlc.hu
Sztárok
Vujity Tvrtko megkapta az amerikai zöldkártyát

Vujity Tvrtko megkapta az amerikai zöldkártyát

Vujity Tvrtko nagy álma végre valóra vált.

Vujity Tvrtko több mint tíz évet élt (és él jelenleg is) az Egyesült Államokban, nemrég pedig családjával együtt megkapták a zöldkártyát. A riporter ezentúl hivatalosan is amerikai lakosnak számít, a szavazáson való részvételen kívül szinte mindent megtehet, amit egy helyi állampolgár – írja a Blikk.

Vujity Tvrtko megkapta az amerikai zöldkártyát

(Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral)

“megérkezett a zöldkártya is, amelyet az egyik legkülönlegesebb vízumtípussal értünk el, nem egészen két év alatt. Egy 996 darab dokumentumból álló kérvényt adtunk be, a dobozoknak, amelyben az anyagok voltak az összsúlya elérte az ötven kilót. Azt gondolom, Áron és az Amerikai Állampolgársági és Bevándorlási Hivatal ügynöke jobban ismeri az életemet, mint én magam” – mondta a riporter.

Bár Amerikában él, Tvrtko elárulta, hogy hamarosan több hónapra újra Magyarországra költözik és országjárásba kezd. Szeretné meglátogatni a szeretteit is – beleértve az erdélyi rokonságot is –, akikkel az elmúlt években nem tudott találkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top