nlc.hu
Sztárok
Rúzsa Magdi piacozó hármas ikreinél nincsen cukibb

Rúzsa Magdi piacozó hármas ikreinél nincsen cukibb

Imádjuk, mikor Rúzsa Magdi bepillantást enged a családi hétköznapokba, és posztol a gyerekeiről. Most is így tett, és mi annak rendje, módja szerint olvadozunk.

Rúzsa Magdi az utóbbi időkben elhalmozza a rajongóit egy rakás gyerekes tartalommal, amit a követői nagyon is értékelnek. Mi is közéjük tartozunk, hiszen az énekesnő hármas ikrei, Lujza, Keve és Zalán elmondhatatlanul aranyosak. És minden egyes alkalommal, amikor valamilyen új fotót vagy videót látunk róluk, elolvadunk.

Rúzsa Magdi

Fotó: Birtron Szabolcs/Fotocentral

Legutóbb Magdi augusztus 20-a kapcsán posztolt a gyerekekről, de alig néhány napot kellett csak várni, hogy újra viszontláthassuk a kicsiket az énekesnő Instagramján. Most éppen egy videót osztott meg a családról: a hármasikrek a nagymamájukkal és szüleikkel felfedezték a Fény utcai piacot.

Ahogy Magdi írja, nem ez az első alkalom, hogy a piacon nézelődhetnek a gyerkőcök.

„Ma is voltunk bongát (gombát) vadászni, ami Zaki kedvence. A piac és a friss alapanyagok szeretetét nem lehet elég korán elkezdeni. Legjobb szombati programunk a piacozás. Szeretjük a magyar termelőket.”

A hármasikrek mindannyian kaptak egy-egy húzható kosarat, amibe a saját kedvenceiket pakolhatják, miközben nem győznek gyönyörködni a piac kínálatában. A kommentelők pedig a gyerekekben, s ha megnézed a videót, biztosan te is csatlakozni fogsz hozzájuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top