nlc.hu
Sztárok
Tabuk nélküli beszélgetést ígér nézőinek új műsorában Osváth Zsolt

Tabuk nélküli beszélgetést ígér nézőinek új műsorában Osváth Zsolt

Saját televíziós műsort kapott Osváth Zsolt, az internetes tartalomgyártó hamarosan a VIASAT3-on lesz látható. Azt is elárulta, hogyan képzeli el új műsorát.

Mint már korábban írtunk róla, Sváby András, Osváth Zsolt és Kovács András Péter is saját műsorral várja ősszel a nézőket a VIASAT3-on.

Fotó: VIASAT3

Fotó: VIASAT3

Ősszel debütál a csatornán az Őszinte leszek – Talkshow Osváth Zsolttal c. latenight show, amely a tartalomgyártó ZSHOWtime című YouTube sorozatán alapszik. A 318 productions gyártásában készülő műsorban Osváth Zsolt mellett két ismert személyiség és két civil vendég beszélget aktuális, sokakat foglalkoztató kérdésekről. A latenight show Osváth Zsolt személyiségére épül, így őszinte, belevaló és mindenképpen izgalmas lesz – olvasható a csatorna sajtóközleményében.

Zsolt a VIASAT3 sajtóreggelijén levetített videóüzenetében elárulta, hogy rengeteg izgalmas témával készül majd a nézők számára, akik pedig amiatt aggódnának, hogy a tévés közeg miatt elvész majd Zsolt személyisége azoknak nincs miért nyugtalankodniuk, ugyanis maga az újdonsült televíziós műsorvezető is aktívan részt vesz majd a szerkesztési folyamatokban. Sőt, a műsor koncepcióját is vele együtt álmodta meg a produkciós cég és a csatorna.

Zsolt azt is hozzátette, hogy bár a televíziós műsorvezetés eddig kimaradt az életéből, harminc felett megnyílt számára ez a kapu is, ő pedig alig várja már, hogy tabuk nélkül beszélgethessen vendégeivel. Ígérete szerint unatkozni biztosan nem fognak majd a nézők az adások alatt, ugyanis számos szociális és közéleti téma kerül majd terítékre a beszélgetések során.

Nem csak a hatalmas lehetőség ténye mellett nem lehet elmenni, Zsolt ugyanis merőben megváltozott külsővel várja majd a nézőket a csatornán. A tartalomgyártónak 28 kilótól sikerült megszabadulnia az elmúlt időszakban, rendkívül látványos a fogyása, mindezek mellett pedig haja színén is világosított egy kicsit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top