nlc.hu
Sztárok
Gigafogyás: 17 kilót dobott le Osváth Zsolt

4 hónap alatt 17 kilót fogyott Osváth Zsolt: „Az első 3 hét brutál volt”

A youtuber, étteremtulajdonos állítja, nem az egészsége miatt vágott bele, csupán jól akart kinézni.

Osváth Zsolt többször kezdett már bele fogyókúrába, pár kilónál többet viszont sosem sikerült leadnia. Elmondása szerint nem volt meg benne a kellő elhatározás. Mostanáig. Az utóbbi hónapokban ugyanis már 17 kilót fogyott. “Sokszor gondolok arra, hogy mi van, ha 40 évesen be kell adni a kulcsot. Szeretnék úgy a tükörbe nézni, hogy sovány és izmos vagyok. (…) Szívesen mondanám, hogy az egészségem miatt vágtam bele, meg hogy rendben legyen a vérnyomásom, esetleg hogy sokáig élhessek, de én csak jól akarok kinézni” – magyarázta a BEST magazinnak a gigafogyását a youtuber, vállalkozó, étteremtulajdonos.

Osváth Zsolt,

Osváth Zsolt 2022-ben, A Konyhafőnök VIP-ben (jobbra) és most (balra) – Fotók: (b): @osvvath_zsolt / Instagram // (j): Sajtóklub

Mint mondja, már nincsenek falási rohamai, sokkal tudatosabban táplálkozik.  “Az első 3 hét brutál volt. Minden este kajával álmodtam. (…) Kezdetben ki sem mertem tenni a lábam otthonról, nehogy kísértésbe essek. Csak az edzőteremig mentem”  – vallotta be Osváth Zsolt, hozzátéve: “Belül én mindig egy kövér fiú maradok, és az is lehet, hogy leszek is még kövér, de most még élvezem, hogy nem lihegek, ha fel kell mennem gyalog a negyedikre, hogy látszanak kockák a hasamon, és hogy ismét szeretek öltözködni”.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top