nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt az édesanyjáról

Drámai vallomás Osváth Zsolttól: ötvenszer próbált öngyilkos lenni az édesanyja

Súlyos traumákkal volt tele a youtuber gyermekkora.

Megrázó magánéleti titkokat árult el Osváth Zsolt a Beköltözve Hajdú Péterhez legutóbbi adásában. Mielőtt 10 évesen a testvéreivel együtt állami gondozásba került, az édesanyjával élt, aki azonban alkohol- és gyógyszerfüggőségben szenvedett, és 10 évvel ezelőtti haláláig ötvenszer próbált öngyilkosságot elkövetni – írja a Blikk.

Osváth Zsolt

Osváth Zsolt (Zshow Time) beszél az Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel tartott tüntetésen Budapesten, a Hősök terén 2024. február 16-án – Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

“Ő is intézetben nőtt fel, neki sem volt jó az élete. Függő, mentálisan sérült volt. (…) Aki ötvenszer kísérel meg öngyilkosságot, nem ép mentálisan. (…) A legeslegdurvább sztori az, amikor ő és a nevelőapánk leültettek minket a nővéreimmel maguk elé, majd előttünk vágták fel az ereiket” – mesélte Osváth Zsolt, aki az átélt nehézségek ellenére nem haragszik rá.

“Amikor józan volt és nem volt semmilyen szer hatása alatt, kaptam tőle szeretetet. Anyám jó ember volt, jó fej asszony. (…) De anyának csapnivaló volt. Nem haragszom rá, ő függő volt” – mesélte a 33 éves youtuber, aki az elért eredményeit – többek között azt, hogy 150 ezer ember előtt beszélhetett az Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel tartott tüntetésen – az Istennek köszönheti.

Azt is elárulta Hajdúnak, hogy időközben az édesapjának is – aki az új családja miatt nem vette ki őt az intézetből – megbocsátott, és mára már rendezték a kapcsolatukat. “Én úgy döntöttem, hogy legyen közeli a kapcsolatunk, és közeli is a kapcsolat, napi szintű” – tette hozzá.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top