nlc.hu
Sztárok

G.w.M és Osváth Zsolti csörtéje

Egymásnak ugrott G.w.M és Osváth Zsolti, megy a szócsata

Beindult az üzengetés.

Azahriah-val való balhéja után újabb celebbotrányba keveredett Kulcsár Edina férje, G.w.M. A rapper ezúttal Osváth Zsoltival szólalkozott össze – írja a Bors.

G.w.M és Osváth Zsolti,

Összeugrott G.w.M (b) és Osváth Zsolti (j) – Fotó: nlc-montázs, fotók forrása: (b): Sajtószoba // (j): Sajtóklub

Az egykori valóságshow-sztárból lett youtuber, étteremtulajdonos eddig sem szimpatizált a rapperrel, most azonban ennek keményebben is hangot adott, miután a Facebookon szembejött vele egy hirdetés G.w.M közelgő koncertjéről. Kijelentette, állítani kellene a reklámozáson, mivel olyan közönséget is megszólítottak – többek között őt is –, akiket egyáltalán nem érdekel.

Nem maradt el G.w.M válasza, sőt kamerák nélküli találkozóra hívta a youtubert. „Ennyi energiát fordítani rám, amennyit te az utóbbi időben tettél a lejáratásomért… (…) Ha van kedved beszélni, akkor nyugodtan keress meg és kamerák nélkül találkozzunk, mert szeretném megérteni, hogy miért vagy ilyen morcos velem kapcsolatban” – üzente Osváth Zsoltinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top