20 milliót kínáltak fel Molnár Anikónak egy randiért

CS.Á. | 2024. Augusztus 28.
Kisebb vagyont ígért egy férfi azért, hogy Molnár Anikóval vacsorázhasson, majd miután igent mondott az OnlyFans-sztár, furcsa fordulatot vettek az események.

Dübörög Molnár Anikó OnlyFans-oldala, a rövid idő után ismét plasztikai műtétekre készülő celeb pedig bőven találkozik bizarr mértékű rajongással is. Nemrég például egy férfi azzal ostromolta őt hónapokig, hogy húszmillió forintot hajlandó fizetni neki egy közös vacsoráért, írja a Bors.

Anikó nem vette komolyan az üzeneteket, de azért érdekelte is, mi áll a háttérben, ezért végül igent mondott, mígnem újabb fordulatot vett a történet. „Írtam neki, hogy pontosan tudom, hogy a húszmillió forint kamu, de kíváncsi vagyok, mire megy ki a játék. Erre már azzal folytatta, hogy neki az még többet is megér, ha esetleg úgy alakul az este, hogy továbblépünk. Itt állítottam le, hogy csak egy vacsoráról volt szó” – meséli. 

„Megkértem egy barátomat, hogy üljön ott a helyen, megmutattam neki a férfi fotóját is – folytatta Anikó. – Bár biztos voltam benne, hogy nem jön el, kellett, hogy legyen biztosíték, ha mégis, és esetleg egy pszichopata, aki kést ránt elő. Soha nem találkoznék egyedül egy vadidegen emberrel se pénzért, se ingyen.”

A megbeszélt estén végül nem került elő a korábban olyan lelkes zaklató. Kiderült, hogy a helyszínen csupán két pár üldögél, így végül Anikó és segítőkész barátja együtt ültek le az asztalhoz. „Vacsoráztunk egy jót. 6 óra 10 perckor ránéztem a telefonomra, és láttam, hogy a „hódolóm” már le is tiltott a közösségi médiában. Lehet, hogy valaki ott leskelődött, és nagyot röhögött, de én vacsoráztam egy jót egy barátommal. Az egész esetet nézve: én nem értem az ilyen embereket” – mondja a történtekről az egykori Nagy Ő.

Exit mobile version