nlc.hu
Sztárok
Geszti Péter Keresztes Ildikóról: "Nehéz időszakon van túl, így bátortalanul kértem el a napját, de ő simán beleállt"

Geszti Péter Keresztes Ildikóról: „Nehéz időszakon van túl, így bátortalanul kértem el a napját, de ő simán beleállt”

Az Adom a napom harmadik epizódjának vendége Keresztes Ildikó, akivel a napközbeni stream után alig várja már a beszélgetést Geszti Péter.

Az Adom a napom negyedik évadának harmadik vendége nem más, mint Keresztes Ildikó, akit nagy szeretettel, de közben mégis egy kis bátortalansággal hívott meg műsorába Geszti Péter. Ildikó ugyanis rendkívül nehéz időszakot tudhat maga mögött, ennek ellenére mégis igent mondott a műsorvezető felkérésére. 

Fotó: Viasat3

Fotó: Viasat3

“Mai vendégemmel ezer éve ismerjük egymást, egykori Ász című tévéműsorom főcímdalát is ő énekelte, és mondhatni, több szempontból is kollégák vagyunk. Egyrészt ugye ott van a popszakma, de ültünk mi együtt az X-Faktor mentorszékében is, ahol megküzdöttünk egymással, és hol egyetértettünk, hol meg nagyokat vitatkoztunk. Igazi szívember, akinek elementáris ereje, leplezetlen őszintesége és érzékenysége újra és újra szerethetővé tette őt számomra. Tudtam, hogy az elmúlt évben nehéz időszakon van túl, így kissé bátortalanul kértem el a napját, de ő simán beleállt, ahogy az egy rocksztárhoz illik. Ma megmutatja a hol hangos, hol csendesebb napját, és végre beszélgetünk egy jót, mert hogy eddigi életünkben erre – furcsa módon – nem igazán hagytunk időt.”

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Keresztes Ildikó, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top