nlc.hu
Sztárok
Műtétre vár T. Danny exe, Kecskés Enikő

Műtétre vár T. Danny exe, Kecskés Enikő

Enikő közösségi oldalán tudatta a követőivel a hírt.

Bár az utóbbi időben ha Kecskés Enikő neve felmerült a médiában, akkor nagy valószínűséggel arról szóltak a hírek, hogy mi van közte és T. Danny között. A páros között ugyanis szakításuk után egy ideig ment még az adok-kapok, Enikő egy beszélgetés során terítette ki a lapjait, meg T. Danny inkább a zenéivel dolgozta fel a szakítást, illetve Instagram-oldalán üzengetett. Most azonban egy egészen már hír kapcsán lehet hallani az Ázsia Expressz korábbi évadának sztárjáról, Enikő ugyanis alig várja, hogy végre ne kelljen szemüveget, sem kontaktlencsét hordania. 

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

A csinos fiatal hölgy egy Instagram-sztoriban árulta el, hogy hamarosan újra tökéletes lesz a látása, aminek nagyon örül. 

“Életem utolsó napja szemüvegesként… Erre a napra várok, amióta először szemüveges lettem, de különböző szemproblémák miatt az alternatív megoldások és a lézer ki volt zárva. A kontaktlencse viselése konkrétan kínszenvedés volt, de egy kisebb sérülés miatt elmentem nemrég egy vizsgálatra, ahol felmerült, hogy van egy olyan műtét, amire alkalmas vagyok. Szerintem életemben először sírtam örömömben. Szóval, holnap délután végre az egyik legnagyobb vágyam teljesül, látni fogok normálisan” – ecsetelte 24 órán át elérhető sztorijában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top