nlc.hu
Sztárok
Vége a rózsaszín ködnek? Harry herceg Meghan Markle nélkül utazik

Vége a rózsaszín ködnek? Harry herceg Meghan Markle nélkül utazik

A herceg augusztus 27-én bejelentette a következő nagy utazását, felesége Meghan Markle azonban nem fogja elkísérni őt a fontos feladatra.

Mindenki legnagyobb megdöbbenésére Harry herceg önálló utazásra indul a jövő hónapban, ahová felesége nem kíséri el. Habár megszokhattuk, hogy Meghan Markle-t mindig férje oldalán látjuk, úgy tűnik, most új szelek fújnak, mert szeptemberben nem lesz ott férje mellett New York-i utazása során. 

Harry herceg

(Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

A Nagy Almában való tartózkodása alatt a herceg számos jótékonysági kezdeményezést támogat majd jelenlétével. Egy szóvivő szerint részt vesz majd az African Parks, a HALO Trust, a The Diana Award és a Travalyst projektjeiben. Mindezek mellett népszerűsíteni fogja a The Archewell Foundation nonprofit szervezet munkáját, amelyet Meghannal közösen alapított. 

Annak ellenére, hogy idén két nagy horderejű utazáson is részt vett Meghannal – májusban Nigériába és a hónap elején Kolumbiába is elutaztak –, Harry közelgő utazása egyéni utazás lesz és úgy tűnik a fókuszt mind olyan ügyekre helyezte, amelyek szívéhez közel állnak. 

Harry herceg utoljára 2023. októberében járt New York-ban, ahol a The Archewell Foundation Parents’ Summit: Mental Wellness in a Digital Age című rendezvényen vett részt. Ezen a csúcstalálkozón részt vettek azok a szülők, akik szívszorító veszteségeket szenvedtek el gyermekük közösségi médiahasználata miatt, a herceg és a hercegné pedig megrendítő beszélgetést folytatott a színpadon Vivek Murthy sebésszel, Carson Daly moderálásával.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top