nlc.hu
Sztárok
Direkt öltözteti stylistja Selena Gomezt előnytelen ruhákba?

Direkt öltözteti stylistja Selena Gomezt előnytelen ruhákba?

A hollywoodi sztár nemrégiben lecserélte stylistját, a kifinomultabb, nőiesebb stílusa azonban nem minden esetben nyeri el a rajongók tetszését.

Habár ahány ember, annyi féle stílus létezik és mindenki olyan ruhát öltsön, amiben jól érzi magát, ha híresség az ember, akkor kétségtelen, hogy a pénztárcája és a segítsége is megvan ahhoz, hogy a saját stílusán belül a lehető legelőnyösebb ruhát válassza magának. Az utóbbi időben azonban egyre több rajongónak feltűnik, hogy mintha valami nem lenne rendben Selena Gomez választásaival. Ruhái ugyanis sokszor előnytelenek számára és stílusában sem hasonlít ahhoz a vonalhoz, amelyet az énekes/színésznő korábban képviselt.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Gomez legutóbb például egy olyan monokróm öltözéket választott magának sorozatának premierjéhez, amely alaposan megosztotta a rajongókat. A színésznő Los Angelesben lépett ki a Hulu által gyártott Only Murders in the Building 4. évadának premierjére, és úgy döntött, hogy csillogni fog a vörös (vagyis ebben az esetben zöld) szőnyegen.

Az esemény során Selena egy fekete, kötőfék-nyakú ruhát viselt finom gyöngyös pántokkal, csillogó ezüst masnival, csipke díszítéssel és fekete csillámokkal megfűszerezve. A megjelenését pedig egy masnis szandállal párosította. A hollywoodi híresség kiegészítőül egy pár kristály csepp fülbevalót és egy sor hozzáillő ezüst gyűrűt választott.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Habár mindezek alapján azt mondhatnánk, hogy a szett alaposan megtervezett volt és igazi telitalálat, mégsem nyerte el teljes mértében a rajongók tetszését. Többen azt nehezményezték, hogy Selena nőies alakját sokkal ügyesebben is lehetne öltöztetni, olyan színekkel és anyagokkal és kiegészítőkkel amelyek igazán passzolnak hozzá. 

Bár Selena egyik pillanatról a másikra nőiesebb és dögösebb lett, miután nemrégiben leváltotta régi stylistját Kate Young-ra, mégis a rajongók valahol úgy érzik, hogy nem találta meg még vele az igazi stílusát. Jogosan tehetjük fel tehát a kérdést: 

Direkt öltözteti stylistja Selena Gomezt előnytelen ruhákba?

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top