nlc.hu
Sztárok
"Tökéletes kisfiú volt" - Gordon Ramsay 20 hetesen veszítette el gyermekét

„Tökéletes kisfiú volt” – Gordon Ramsay 20 hetesen veszítette el gyermekét

Gordon Ramsay felesége, Tana minden év őszén megemlékezik elhunyt gyermekükről.

Tana Ramsay egy igazán személyes hangvételű interjút adott, amelyben elmondja, mekkora fájdalom volt számára az, hogy 20 hetesen világra kellett hoznia koraszülött kisfiát, Rocky-t. Azt is elárulta, hogy volt egy időszak, amikor férjére haragudott babájuk elvesztése miatt. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

A Mirror szerint Tara azért neheztelt férjére, mert Gordon Ramsay a rengeteg munkája után otthon már nem vette ki a részét a teendőkből, így várandós feleségére hagyott mindent. 

Voltak időszakok, amikor nagyon nehéz volt, de túljutottunk rajta – vallotta meg a feleség, aki tragikus módon kénytelen volt világra hozni elhunyt kisfiát, Rockyt, még 2016-ban, 20 hetes terhesen.

Ő volt a legtökéletesebb kisfiú. Nagyon nehéz volt. Az üresség érzése árasztott el, és aztán másnap úgy kellett elhagyni a kórházat, hogy nincs babám

– idézte fel élete legszörnyűbb pillanatát az édesanya, amelyet a Ripost szúrt ki.

Tetoválás emlékezteti gyermekére

Tana Ramsay egy igazán személyes hangvételű posztot osztott meg egy évvel ezelőtt, amelyen egy családi fotót tett közzé. A 2016 őszén készült képen születésnapot ünnepelt a család, amelyen Tana várandósan szerepelt. Néhány napra rá, pusztán 20 hetes terhesen hozta világra koraszülött kisfiát, Rockyt.

Az Instagram-bejegyzés második fotóján egy tetoválás látható, a kis angyalka ábrázolás és a dátum minden bizonnyal az édesanyja oldalán őrzi az elveszített baba emlékét. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top