nlc.hu
Sztárok
Puskás Peti megmagyarázta, hogy lehet egyszerre két csatornánál

Puskás Peti megmagyarázta, hogy lehet egyszerre két csatornánál

Az elmúlt években Puskás Petit több RTL-es műsorban is láthatták a nézők, most azonban a TV2 csatornáján találkozhatnak vele hamarosan a nézők.

A Sztárban sztár All Starsban jönnek az eddigi évadok legendás versenyzői, és visszatérnek az ikonikus zsűritagok is. Az ítészek székeiben több éves kihagyás után újra helyet foglal Liptai Claudia és Hajós András, akiket a produkció első szériáiban láthatott a közönség, a 8. és 9. évadból Lékai-Kiss Ramóna, és Stohl András is, aki nemcsak zsűritagként, de versenyzőként is szerepelt korábban. Az ország házibulija a premier hétvégén egyből dupla élő show-val indul, szeptember 7-én és 8-án, szombaton és vasárnap is várja Tilla a nézőket a képernyők elé.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

A csatorna versenyzők kilétét is elárulta a műsor sajtóeseményén, kiderült, hogy többek között Keresztes Ildikó, Tóth Gabi, Oláh Ibolya, Hevesi Tamás, Sipos Tomi és Kiss Ernő Zsolt is részt vesz, az egyik legnagyobb meglepetést azonban Puskás-Dallos Peti neve okozta, akit eddig az RTL csatornájánál láthattunk. Az énekes az Index-nek árulta el, hogy hogyan lehetséges az, hogy két csatornán van egyszerre: 

„Nagyon egyszerű a válasz. Pár hete ért véget a Való Világ. Előtte is sok műsort vezethettem már az RTL-en, de azért mégiscsak ez a Sztárban sztár All Stars, amelyben emlékezetes produkciók voltak eddig is. Legalábbis, amikor emlegetem, akkor sokaknak eszébe jut az első Tina Turner, vagy az első Freddie Mercury. Az RTL-en főként műsorvezetőként mutatom meg magam, itt pedig előadóművészként térek majd vissza”

– fejtette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top