nlc.hu
Sztárok
Ez tűnt fel a többieknek Krausz Gáborék párosáról az Ázsia Expresszben

Ez tűnt fel a többieknek Krausz Gáborék párosáról az Ázsia Expresszben

Sáfrány Emese és Béres Anett kíméletlenül elmondták a véleményüket a sztárpárosról!

Szeptember 1-én indult a TV2 csatornáján az Ázsia Expressz ötödik évada, ahol az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő sztárpáros nem más, mint Krausz Gábor és Mikes Anna. Bár sokan óvva intették a párt a műsorban való szerepléstől, mondván, hogy tönkre teheti a bimbózó párkapcsolatukat, úgy tűnik a sztárséf és táncos kedvese rácáfoltak minden aggodalomra és kapcsolatuk a közös ázsiai kaland után erősebb, mint valaha!

Fotó: Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

Már a műsor első adásában is látszódott, hogy mennyire erős a sztárpár kapcsolata, akiknek egy egész ország szurkolt a Dancing with the Stars műsorában azért, hogy egymásra találjanak. Nem is csoda ezek után, hogy Gábort és Annát választották a nézők az Ázsia Expressz legszimpatikusabb párosának, így a műsorban egy kis előnnyel indulhattak. De a sztárséf és táncos kedvese – aki nem mellesleg Tóth Gabi és szerelme közös lányát táncra is oktatja – nem csak magukra gondoltak. A páros úgy döntött, Cserpes Laurával és az édesapjával, Istvánnal osztják meg az előnyt, így azoknak sem kellett evezniük az első feladat során. 

Nem volt ilyen szerencsés Sáfrány Emese és Béres Anett párosa, akiknek a lista alján végzettekként egy rozoga tutajon kellett, hogy elevickéljenek az első állomásig. A lányok nem csak a helyzetükről, de Krauszék párosáról is meg volt a véleményük. Míg az utolsó helyet egy kihívásnak tekintették, addig a sztárpárt kissé zárkózottnak. Véleményük szerint Krauszék ugyanis nem keresték annyira mások társaságát, ez pedig rögtön szemet is szúrt nekik. Bár mint mondták, ez nem zavarja őket annyira, hogy sokkal inkább egyedül mászkálnak.

Nekünk se kell mindenkivel jóban lennünk

– összegezték a TV2Play videójában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top