nlc.hu
Sztárok
Gyönyörű modellként vonult végig a kifutón Gesztesi Panka

Gyönyörű modellként vonult végig a kifutón Gesztesi Panka

Panka a Sugarbird divatbemutatóján tűnt fel egy varázslatos ruhában, a kifutón pedig elképesztően magabiztosan lépkedett a fiatal lány!

Ahogy már korábbi alkalmakkor is írtunk róla, Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka már régóta modellkedéssel foglalkozik. A 18 éves fiatal lányt most a Sugarbird divatbemutatóján láthatták az eseményre érkezők, a többi rajongó legnagyobb szerencséjére pedig a márka egy videót is feltöltött a kifutón sétáló Pankáról. 

Fotó: Sajtóklub RTL2

Fotó: Sajtóklub RTL2

A márka a fashion week-en mutatta be új kollekcióját, melyről a divatbemutató előtt az alábbi gondolatokat fogalmazták meg:

“Sugarbird goes to FASHION WEEK! A történet folytatódik, a helyzet “nyugis”, a cipők magasak, a ruhák alakulnak. Mondjuk a ruhapróbán még nincsenek, de a bemutatón már lesznek! de a legfontosabb!!!!! #legyenTánc”

A Pankáról készült videó és a kifutón viselt csodás ruháról készült videó ide kattintva tekinthető meg, addig is mutatunk belőle egy részletet: 

Fotó: Sugarbird Instagram-oldala

Fotó: Sugarbird Instagram-oldala

Régóta vonzza a szakma

Gesztesi Panka együttműködése egyébként már régebb óta tart a márkával, 2020-ban ugyanis ő lett a Sugarbird divatmárka új, Frida Kahlo mexikói festőművésznő által ihletett kampányának egyik arca. Ekkor édesanyja az alábbi gondolatokat fogalmazta meg a felkérés kapcsán: 

 „Én egy nőt látok ezen a fotón. Egy nőiesebb nőt, mint az én kicsi Pankám. Amikor először megpillantottam, rögtön arra gondoltam, az édesapja mennyire büszke most rá ott fönt. (…) Korainak éreztem a fotózást, bár tudom, ebben a szakmában 14 évesen ez nem számít korainak. (…) Egy dolgot kértem tőle: bár még nagyon fiatal, de ha ezt választja, a tanulás és a sport nem sérülhet mellette. Az a fő csapásirány”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top