nlc.hu
Sztárok
Majka szerint gyermekeinek egyben áldás és átok, hogy ő az apjuk

Majka szerint gyermekeinek egyben áldás és átok, hogy ő az apjuk

A híresség szerint a sok előny mellett nem mindig áldásos az a gyermekei számára, hogy ennyire ismert ember az édesapjuk.

Majka az Adom a napom negyedik évadának ötödik vendége, a nemrégiben az RTL csatornájához átigazolt híresség pedig kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról a stream videó nézőinek, hogy bizony rengeteg áldással és előnnyel, de ugyanúgy számos nehézséggel is jár az gyermekei számára, hogy ő az apjuk.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

A műsorvezetőként és rapperként is tevékenykedő híresség nem tagadta, hogy Marián tehetsége mellett, apja kapcsolatai által kapott helyet az Újpest fociligájába. Ez azonban sokkal nagyobb terhet is ró gyermekére, ugyanis háromszor annyit is kell bizonyítania ahhoz, hogy ténylegesen elismerjék és játszani tudjon.

Szóval majdnem biztos vagyok benne, hogy sokszor fogja szeretni és sokszor fogja utálni. Próbálom felkészíteni őket tudatosan, hogy valahogy ezt az akadályt legyőzzék majd.

– mondta a Reggelibe igyekezve a műsorvezető, aki szerint fiai olyan szempontból is szerencsések, hogy jó anyagi körülmények közé érkeztek. 

Ilyenek a gyermekei

A műsorvezető mindezek mellett azt is elárulta, hogy míg a nagyobbik fia kinézetre olyan, mint ő, addig a személyisége édesanyjáé. A kicsi pedig kinézetre olyan, mint a felesége, de belül azonban olyan, mint édesapja. 

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját hétfőn Majoros Péter, Majka, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top