nlc.hu
Sztárok
Saját lánya figurázta ki Kiszel Tündét

Saját lánya figurázta ki Kiszel Tündét

Hunyadi Donatella édesanyja egyik tavalyi évben készült elhíresült videóját alkotta újra a követőknek, méghozzá nem is akármilyen módón!

Úgy tűnik Kiszel Tünde és lánya, Hunyadi Donatella mindig tud nevetni magukon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mi az a videó, amelyet a hétvége folyamán a naptárdíva lánya töltött fel a TikTok oldalára. A képsorokon ugyanis az látható, ahogy Tünde egyik elhíresült videóját és mondatát elevenítik fel egy új helyszínen.

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Korábban hatalmas népszerűségnek örvendett az a videó, amelyet anya és lánya készített még Görögországban, Szantorini szigetén. Tünde ugyanis sok puszit küldött a szigetről minden kedves követőjének, majd az egészségükre  koccintott is egyet. Ekkor lánya is megszólalt, hogy Görögül is mondják el, és ahogy azt kell, el is mondták. A rajongók imádták a tartalmat, hatalmasat ment a közösségi oldalakon. Ezt az ominózus pillanatot elevenítették fel most egy új videóban, amelyet az idei Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztiválon készítettek. 

Íme az eredeti felvétel: 

@kiszel_tunde Santorini🩵 Jamas!😉😜🌊💦🥰❤️☀️🍹 #fy #fyp #jamas #greece #santorini #love ♬ eredeti hang - Kiszel Tünde

Ez pedig a remake:

@donatellahunyadi_ Legkedvesebb embereimmel JAMAS!🥂🤍 @Kiszel Tünde @mitiszol_tasteofyours @Jian Ali #foryou #boréspezsgőfesztivál #fyp #fy ♬ eredeti hang - Kiszel Tünde

Az új videóban azonban nem Tünde kezdi a köszöntést, végül azonban az utolsó képsorokon már a naptárdíva is megjelenik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top