nlc.hu
Sztárok
Ez a gyönyörű hölgy lett Fásy Ádám szépségkirálynője

Ez a gyönyörű hölgy lett Fásy Ádám szépségkirálynője

A választás egy 17 éves csengődi gimnazista lányra, Molnár Ramónára esett, így az ő fejére került a korona.

Ismét megválasztották a Magyarok Világszépét, aki hazánkat képviselheti a Miss Intercontinental szépségversenyen. A versenyt augusztus 31-én szombaton rendezték, a Karcag Kincse Művészeti és Konferencia Központ szabadtéri nagyszínpadán, Ramóna pedig 14 lány közül került ki győztesen a végső küzdelemben. A Fásy Ádám nevéhez fűződő szépségverseny döntőjét egy 10 napos felkészítő tábor előzte meg. 

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

A jelentkezés korhatára idén is a 17 és 27 év közötti hölgyeket célozta meg, de a származást illetően bárki részt vehetett, az anyaországon kívül élő érdeklődők is. A verseny nagy hangsúlyt fektetett a nemzeti, magyaros népviselet bemutatására, népszerűsítésére és a hagyományok ápolására – írta az Origo

A nagy eseményről Karcag polgármestere is közzétett egy posztot a közösségi oldalára az alábbi gondolatokkal és rengeteg fotóval:

Városunk adott otthont a Magyarok Világszépe Szépségverseny fináléjának. A gálaműsor és döntő tegnap került megrendezésre a Karcag Kincse Művészeti és Konferencia Központban.

A verseny tétje óriási volt, hiszen a királynő egy Fiat 500-as autóval gazdagodott, és ő képviselheti majd hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top