nlc.hu
Sztárok
Geszti Péter Radics Gigiről: "Gyerekfejjel hozott meg felnőtt döntéseket"

Geszti Péter Radics Gigiről: “Gyerekfejjel hozott meg felnőtt döntéseket”

Radics Gigi is odaadja egy napját Geszti Péternek és az Adom a napom nézőinek. Kövesd te is a streamet felületünkön!

Az Adom a napom hatodik adásának vendége Radics Gigi, akit nagy szeretettel és kíváncsisággal hívott meg műsorába Geszti Péter. A műsorvezető kifejezetten kíváncsi arra, hogy hogyan élte meg az énekesnő azt, hogy gyerekként került bele a szakmába, hogyan viseli a mindennapokat és hogyan vélekedik a múltban hozott döntéseiről.

Fotó: Viasat3

Fotó: Viasat3

“Mai vendégem tinédzserként futott be a popszakmában, alig néhány év alatt meghódította az országot, a képernyőt és a koncertszínpadokat, férjhez ment és édesanya lett. Még mindig nagyon fiatal, szóval bőven több van még előtte, miközben annyi minden mögötte. Mit gondol azokról a felnőtt döntéseiről, amiket szinte gyerekfejjel hozott? Álmodik-e még világkarrierről? És hogyan áll helyt egyedülálló édesanyaként? Érdekel mindez és persze az, hogy hogyan telik egy átlagos keddje.”

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját hétfőn Radics Gigi, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top