nlc.hu
Sztárok
Házasságáról vallott Erős Antónia: „Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok”

Házasságáról vallott Erős Antónia: „Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok”

Hamarosan születésnapot ünnepel a tévés, aki szerint ötvenes nőnek lenni elképesztően felszabadító több okból kifolyólag is.

Erős Antónia szerint – aki idén októberben tölti be az 55. életévét – felszabadító érzés ötvenes nőnek lenni. Sőt, az öregedést az élet természetesen velejárójának tartja. A hamarosan esedékes születésnapja kapcsán őszintén vallott a Meglepetésnek arról, hogy hogyan próbálja megőrizni fiatalságát, illetve megosztott néhány információt házasságának titkaiból is. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Szerintem ötvenes nőnek lenni elképesztően felszabadító érzés, ugyanis jó esetben ekkor már van egy szép és hosszú házasságunk, szerető családunk, gyerekeink és megbízható baráti körünk, akikre számíthatunk

– kezdett bele mondandójába. 

Párja tudatosan kerüli a nyilvánosságot

Az interjúban Erős Antónia a házasságáról is mesélt: a férjével 1997 óta élnek házasságban, párját azonban sosem mutatja a nagyvilág előtt. 

Eszemben sincs egy ideális házasságot vizualizálni, megteszik azt helyettem elegen, aztán jól el is válnak. Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok, de valahogy mindig átvészeljük, mert a kapcsolatunk legfontosabb alapja, hogy szeretjük egymást. Ezért ha kell, képesek vagyunk kompromisszumot kötni, elfogadni egymás igényeit

– árulta el kapcsolatáról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top