nlc.hu
Sztárok
Liptai Claudia házassága

Házasságáról vallott Liptai Claudia: „Nem tartok haragot”

Liptai Claudia sokféle szerepben él, de a két legfontosabb a feleség és az anya szerepe.

Liptai Claudia harmonikus házasságban él Pataky Ádámmal. A műsorvezető és férje két gyermeket nevelnek, Gesztesi Panka nemrég töltötte be a 18. életévét, ami sok szülőnek felfoghatatlan mérföldkő – írja a Bors.

Házasságáról vallott Liptai Claudia: „Nem tartok haragot"

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

“Azt sem tudom még felfogni, hogy gyerekeim vannak. Mert a mai napig képes vagyok a fejemben tizenhét éves lenni, aki még egyáltalán nem is gondolt erre.Át kell adni azt, amit én fontosnak tartok. Én például tudatosan leültettem Pankát, és mutattam neki olyan filmet, amit magától nem biztos, hogy megnézett volna. Egyébként az egyik ilyen A  keresztapa volt” – mondta Liptai Claudia, aki nagyon büszke lányára, Panka ugyanis sikeres modell.  A 18 éves fiatal lányt nemrég a Sugarbird divatbemutatóján láthatták az eseményre érkezők, a többi rajongó legnagyobb szerencséjére pedig a márka egy videót is feltöltött a kifutón sétáló Pankáról.

Liptai Claudia többek között arról is mesélt, nem tart haragot sem férjével, sem gyermekeivel.

“Nem tartok haragot, nem ismerem ezt az érzést. Persze ideig-óráig tudok haragudni a férjemre vagy a lányomra. De ez a düh három perc alatt elmúlik. Olyan van, hogy valakivel nem szeretnék többé kapcsolatban lenni egy konfliktus miatt, de akkor sem tartok haragot” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top