Horváth Gréta vadító alakot villantott bikiniben

F. B. | 2024. Szeptember 04.
A híresség rendkívül sokat tett azért, hogy ilyen tökéletes alakja legyen, így nem is csoda, hogy büszkén mutatta meg követőinek azt bikiniben!

Horváth Gréta az elmúlt években rengeteget fogyott, csodás átalakulását pedig a rajongók is végigkövethették, ráadásul Gréta többször is nyíltan beszélt arról, hogy milyen életmódbeli változtatások vezettek nála a kilók olvadásához.

Fotó: Olajos Piroska

2022-ben az éppen a válásán keresztülmenő édesanya arról beszélt, hogy kiderült nála, hogy cukorbeteg. Egy endokrinológus ugyanis akkor megállapította, hogy Gréta inzulinrezisztens, bár azt az influenszer sem tagadta, hogy a fogyásában a stressz is közrejátszott. Emellett szigorú diéta szerint étkezett, elhagyta a szénhidrátot, a cukrot, és mindent grammra pontosan számolt. A kolbászt azonban a mai napig fogyasztja és imádja, mint mondta, enélkül az étel nélkül már éhen halt volna.

Gréta egy évvel ezelőtt 29 kilónál tartott, a nagy fogyása pedig a hangulatára is hatással volt. Az Ázsia Expressz korábbi évadának győztese szinte úgy érezte, kicserélték és újjászületett, kitágult számára a világ és sikerült megszabadulnia a depressziótól. Legújabb fotóján olyan, mintha még több kilótól sikerült volna megszabadulnia, látványos átalakulásához pedig biztosan hozzátesz az is, hogy kés alá is feküdt, ugyanis hasplasztikának vetette alá magát.

Kétség sem fér hozzá, Grétának sikerült teljesítenie az álmát, miszerint  célja az, hogy úgy szeretne kinézni, mint 21 évesen, ugyanis a fiatal lányok megirigyelhetnék az alakját! A forró bikinis fotót Gréta Instagram-sztorijában, 24 órán keresztül, ide kattintva lehet megtekinteni. 

Exit mobile version