nlc.hu
Sztárok
Koporsót kapott szüleitől ajándékba születésnapjára Miss Mood

Koporsót kapott szüleitől ajándékba születésnapjára Miss Mood

Az énekesnő nem, hogy megsértődött, nagyon is örült a kézzel készített darabnak, amelyet saját apukája készített el heteken át tartó kemény munkával.

Miss Mood elképesztően boldog, ugyanis nagy vágya teljesült azzal, hogy egy életnagyságú koporsót kapott szüleitől ajándékba a születésnapjára. Az énekesnő egy videóban számolt be az igencsak érdekes ajándékról, melynek relevanciáját meg is magyarázta a követőinek: a nagy ajándék célja ugyanis nem más, mint egy “rémséges” Halloween-i dekoráció. Miss Mood ugyanis már régóta szerette volna, ha a minden évben megrendezett, világraszóló Halloween partijain lenne egy ilyen darab.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

„Apukám a saját két kezével készítette el nekem. Na de nem kell véresen komolyan venni a dolgot! Csupán arról van szó, hogy mivel minden évben hatalmas Halloween bulit rendezek, már nagyon hiányzott egy életnagyságú koporsó a dekorációmból.

– fejtette ki videójában az énekesnő, aki hozzátette, hogy a húszas évei elgyászolásához is tökéletesen illett ez a dekoráció. 

Miss Mood láthatóan tényleg nagyon örült a kézzel megalkotott kívül fekete, belül pedig rózsaszín darabnak, amelyhez egy hozzá illő rózsaszín ruhát is választott magának. 

„Apukám hetekig, tényleg minden hétvégéjét ezzel töltötte, szóval ez sokkal többet jelent nekem, egy megvásárolt kész koporsónál.” – zárta le gondolatait a korábban a Sztárban Sztár színpadán is különféle jelmezekbe bújt énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top