Pataki Ági elárulta, hány évesen ivott először alkoholt

Esvé | 2024. Szeptember 04.
A modell a Best Magazinnak mesélt őszintén ragyogó életéről.

„Hatalmas partik? Ugyan. Mérnök volt az akkori férjem, a bátyám is. Szolid házibulikba jártam, mint a többség” – idézi a Best Magazin Pataki Ágit, az ország egyik legismertebb modelljét, aki szeptember 5-én ünnepli majd 73. születésnapját.

Az igazság az, hogy tipikus szabálykövetőként sohasem mertem extrém dolgokat csinálni. Hogy mennyire nem próbáltam ki semmit, az is jelzi, hogy 30 éves koromig alkoholt sem ittam

– mesélte nevetve Pataki Ági, akit bevallása szerint akkoriban nagyon vonzott a hippivilág és az onnan áradó szabadság, de egy ekkora vállaláshoz túl gátlásosnak érezte magát.

A modell, aki még most is igen aktív életet él, elárulta, 18 évesen, miután letette az érettségit, Spanyolországban dolgozott tolmácsként, ám mielőtt lecsaphatott volna rá egy helyi modellügynökség, ő inkább hazajött és munkavállalási engedélyhez folyamodott.

Sokan disszidáltak azokban az évtizedekben (…) nekem azonban eszembe se jutott. Maradni akartam.

Pataki a Best újságírójának sejtelmesen mesélt a leggazdagabb férfiről is, aki a kegyeibe próbált férkőzni: egy nála jóval idősebb spanyol bankár volt az illető, akivel csak akkor volt hajlandó vacsorázni menni, ha a kolléganői is vele tarthattak. „Ehhez ragaszkodtam” – szögezte le.

Exit mobile version