Zámbó Krisztán Jimmy tragikus haláláról: “Édesapám maradványai ott voltak a függönyömön”

F. B. | 2024. Szeptember 04.
Az énekes Lékai-Kiss Ramónának adott interjújában megrendítő őszinteséggel mesélt édesapja halálának körülményeiről.

A TV2 Titkok Ramónával legújabb adásának vendége Zámbó Krisztián, aki már a műsor adás előtti videójában is döbbenetes részletességgel beszélt édesapja haláláról és a fájdalomról, amit a tragédia után át kellett élnie. A hamarosan a Sztárban Sztár All Stars színpadán is fellépő énekes elárulta, hogy édesapja az ő szobájában vesztette életét, maradványai pedig fia függönyén is ott voltak a borzasztó eset után. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

“Még mindig jönnek édesapám halála kapcsán az összeesküvés elméletekkel, és nem fogják fel néhányan az emberek között, hogy nekem ő az édesapám volt és hagyjanak békén.

Elég volt nekem az, hogy az én szobában történt és haza kellett mennem és az édesapám maradványai még ott voltak a függönyömön. És ezt nekem feldolgozni több évtizedig tartott.

Édesapám sajnos elhunyt, mint mindenki másnak is vannak elhunyt szerettei, sajnos van aki tragikus módon, van, aki természetes módon. De nyilván ez meghatározta az életem további részét így 20 éves korom után.” – mondta el könnyeivel küzdve Lékai-Kiss Ramónának az énekes.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version