nlc.hu
Sztárok
Dér Heni csúnyán elbánt Miló Vikivel

Dér Heni csúnyán elbánt Miló Vikivel

Miló Viki már az arcán viseli Dér Heni ütésének nyomát: közös edzést tartottak a Sztárboxra való felkészülés során.

Dér Heni teljes erőbedobással készül a Sztárboxra, hatalmas energiákat fektet a rendszeres edzésre és a felkészülésre. „Mint édesanya kevésbé tudom megélni a mindennapjaimat. Pontosan ezért nehéz a felkészülés a Sztárboxra, mert próbálok mindenhol maximálisan helytállni. Nyilván a család a legelső, legfontosabb, de most a férjem és a családom is támogatnak abban, hogy minél sikeresebben fel tudjak készülni a versenyre, a megmérettetésre. Most a második otthonom az edzőterem lett” – osztotta meg az elmúlt időszak kihívásait néhány héttel ezelőtt.

Most rövid videón mutatta meg Miló Vikivel való találkozását, akivel a tükör előtt gyakorolták és tökéletesítették a megfelelő mozgást, és a ringben is összemérték az erejüket. Utóbbinak a nyomait pedig egy darabig arcán is viseli majd a bokszoló.

„Azt hiszem a jövő heti fotózásom le kell mondanom… Olyan erős a csaj, hogy kesztyűn keresztül akkorákat kaptam, hogy még mindig kong a fejem!!!” – írta le Viki a közzétett fényképek mellé elismerő véleményét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top