nlc.hu
Sztárok
Schobert Norbi elárulta, mi a boldogság titka

Schobert Norbi elárulta, mi a boldogság titka

Elárulta Norbi, hogy szerinte mi a boldogság kulcsa és miért tartja fontosnak, hogy együtt ünnepeljenek.

Ahogy azt nemrég megírtuk, Rubint Réka és Schobert Norbi oltár előtt készült fényképeket tettek közzé magukról, most azonban kiderült, hogy a feltételezések ellenére nem újabb esküvőre került sor közöttük, más okból mentek el a templomba házassági évfordulójukon, írja a Bors.

„Nem vettem el Rékát újra feleségül, semmi ilyesmi nem történt. Volt egy szentmise, ahol áldást kértem a házassági évfordulónk alkalmából a házasságunkra és utána pedig elmentünk egy kicsit ünnepelni. Úgy éreztük, hogy most nagy szükségünk van erre, és szerintem vannak olyan időszakok, amikor be kell engedi a Jóistent egy kapcsolatba, ez is egy ilyen volt. Nagyon nehéz két évünk volt, és bár mindig reménykedünk benne, hogy most már csak a jó dolgok jönnek, de ez már nem rajtunk múlik” – magyarázta el részletesebben a helyzetet a fitneszguru.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

„Minden hónapban tartunk valamilyen ünnepet a családdal, legyen az születésnap, névnap, vagy éppen házassági évforduló. Nem is az apropó a lényeg, hanem hogy minden hónapban legalább egyszer legyen egy ünnepség, amikor együtt vagyunk, mert az élet rövid és az ember a nap végén csak azt viszi magával, amit átélt. Felesleges hajszolni a pénzt, inkább legyünk együtt” – árulta el meggyőződését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top