nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi az exével párbajozik a

„Ez most csak vicc?” – Tóth Gabi az exével párbajozik

Akárcsak a saját évadjukban, most is Tóth Gabi és volt párja, Trap kapitány párbajoznak először a Sztárban Sztár All Starsban.

Szombaton este kezdődik a TV2-n a Sztárban Sztár tizedik, All Stars évada. A 24 énekes párbajok formájában csap össze, és a négytagú zsűrin – Liptai Claudián, Lékai-Kiss Ramónán, Hajós Andráson és Stohl Andráson – kívül a nézőket is meg kell győzniük a produkcióikkal.

Tóth Gabi

Fotó: TV2

A szombati adás Tóth Gabi és exe, Trap kapitány párbajával indul majd. Ennek kapcsán látható egy videó a Sztárban Sztár közösségi oldalán. A felvételen Tóth Gabi éppen próbál, amikor Trap kapitány félbeszakítja, és megmutatja neki az adásmenetet. Amikor az énekesnő meglátja, hogy akárcsak a saját évadjukban, most is ők párbajoznak először, így reagál:

Ez most csak vicc? Most tényleg megint mi kezdünk? Már megint mi kezdünk?

– fakad ki az énekesnő, aki lenyűgöző külsővel készül a szombati adásra. 

Tóth Gabi 2014 decemberében jött össze egyik mentoráltjával, Molnár Tiborral, művésznevén Trap Kapitánnyal. 2017-ben jelentették be, hogy szakítottak, akkor azt mondták, a szerelem barátsággá alakult, és már egy ideje munkakapcsolatban, baráti kapcsolatban, lelki társi viszonyban vannak, ami nekik így nagyon jó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top