nlc.hu
Sztárok
A Zámbó testvérek és Jollyék összevesztek

Ázsia Expressz: egymásnak estek a Zámbó testvérek és Jollyék

A Zámbó testvérek és Jollyék egymásnak estek az Ázsia Expressz kibeszélő alatt.

Az Ázsia Expressz kibeszélő vendégei Jollyék, a Zámbó testvérek és Krausz Gáborék voltak. Természetesen vitából nem volt hiány, Ördög Nóra meg is jegyezte a kiéleződő vitát látva, hogy úgy érzi, visszamentek az időben, és mintha még mindig Thaiföldön lennének..

A vita a hátráltatással kapcsolatban robbant ki Jollyék és a Zámbó testvérek között. Mindenki hajtotta az igazát.

Ázsia Expressz: egymásnak estek a Zámbó testvérek és Jollyék

(Fotó: Ázsia Expressz Kibeszélő/TV2)

“Én egyáltalán nem éreztem bajtársiasnak azt, hogy egy ilyen nap után, amikor eleve, fizikálisan elég kimerültek voltunk, mivel igénybevétellel kezdtük a napot, nem esett jól az, amilyen körítéssel raktátok ezt oda, úgy, hogy egyébként mi jóban vagyunk. Egy olyan játéknál, ahol fő szempont a stoppolás, nem mindegy, hogy plusz két táska van, vagy mínusz két táska. Mert ezek nem nagy autók, nem feltétlenül férsz be azokkal a táskákkal. Ez ne véletlenül volt hátráltatás”mondta Zámbó Adrián.

“Ezt a fajta feladatot, szerintem ti tudtátok a legjobban megoldani”

 – vágott vissza Jolly.

A parázsvitát a videóra kattintva megnézhetitek:

Akárcsak a többi versenyzőnek, a Zámbó-testvéreknek is sok nehézséggel kellett megküzdeniük a játék alatt. Még az éneklést is bevetették szállásért cserébe, sikertelenül!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top