nlc.hu
Sztárok
Selena Gomez nem szülhet gyereket

„Nem feltétlenül így képzeltem el” – Selena Gomez elárulta: nem lehet gyereke

Selena Gomez egészségügyi problémái miatt nem szülhet, de szeretne anya lenni.

A Vanity Fair című lapnak beszélt Selena Gomez azokról az egészségügyi problémáiról, amik szerinte veszélybe sodorhatnák az ő és születendő gyereke életét is. Gomez úgy fogalmazott, hogy a szervezete nem lenne képes kihordani saját gyerekeit.

“Sokáig gyászoltam magamban”

– mondta 32 éves, lupusszal diagnosztizált amerikai színésznő, aki hét évvel ezelőtt veseátültetésen is átesett. Gomez a fentiektől függetlenül

Selena Gomez a 77. cannes-i filmfesztiválon a dél-franciaországi Cannes-ban 2024. május 19-én

Selena Gomez a 77. cannes-i filmfesztiválon a dél-franciaországi Cannes-ban 2024. május 19-én (Fotó: Valery HACHE / AFP)

azért szeretne anya lenni, gyereket nevelni:

„Áldásnak tartom, hogy vannak csodálatos emberek, akik hajlandók a béranyaságra vagy az örökbe adásra, amelyek hatalmas lehetőségek számomra. Nagyon hálás vagyok az összes lehetőségért, amit azok az emberek kapnak, akik nagyon szeretnének anyák lenni. Én is közéjük tartozom. Izgatottan várom, hogy milyen lesz ez az út, de számomra egy kicsit másképp fog kinézni. A végén

úgysem ez számít, úgyis az én kisbabám lesz”

– mondta a lapnak. Selena Gomez néhány hónapja már beszélt arról, hogy 35 éves korában készen állna az örökbe fogadásra, sőt párja is beszélt már arról, hogy szeretne gyerekeket – idézte fel a 24.hu.

Selena Gomez at the Season 4 premiere of Hulu's "Only Murders In The Building" at Paramount Studios on August 22, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Michael Buckner/Variety via Getty Images)

Selena Gomez at the Season 4 premiere of Hulu’s “Only Murders In The Building” at Paramount Studios on August 22, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Michael Buckner/Variety via Getty Images)

A 32 éves híresség milliárdos vagyonát színésznői és énekesnői pályafutása mellett öt éve alapított Rare Beauty nevű szépségápolási cikkeket árusító cégének is köszönheti. Selena Gomez bír a harmadik legtöbb, 424 millió követővel az Instagramon. Ennek révén hatalmas a reklámértéke is: a Pumával például 30 millió dolláros megállapodást írt alá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top